pekny vecer prajem
prosim vas mam ist na elektroliecbu, co si tam mam obliect,
kvoli chrbtici.krizom.
nejake leginy asi ze?
tam sa aj vyzlieka?
nikdy som nebola, neviem ako to chodi,
dakujem. vam.
Na elektroliečbu ti nič netreba, tam si ľahneš alebo sadneš podľa diagnózy a zapnú ti prístroj a to je všetko.
@3009 ako dlho to prosim trva zabudla som sa ich opytat
Ja som bola nedávno...máš tam napísané napr. MAGNET? ak áno, tak to je magnetická deka, na ktorú si lahneš, oblečená...len sa musíš vyzuť...u mňa to trvalo 20 minút a vôbec nič som necítila 🤣 zabila som 7 dní skoro 2 hodiny aj a cestou do nemocnice kvôli ničomu...
@earlgrey och a ako casto si chodila
@earlgrey nepomohlo?
7 dní...začala som v pondelok, skončila v utorok o týždeň...k tomu 7 dní masáž (8 minút 🤣) a cvičenia 7 dní tiež cca 8-10 minút ...úplne ale úplne o ničom...zabila som svoj čas...nepomohlo...veď tá masáž, taký mladý ma len hladkal 🤣...cvičenia? jedna noha hore, druhá noha hore, jedna ruka hore, druhá ruka hore...jak deti v škôlke 🤣 ja som mala chuť sa tam z toho smiať...a nie, mne osobne to nepomohlo, ale tak možno ty budeš mať lepšiu skúsenosť 😉
@earlgrey no uvidime. a ty mas daco s chrbatom?
Väčšinou stačí stiahnúť nohavice a prádlo nižšie (väčšinou do polky zadku), keď to máš na kríže a tričko vyzliecť alebo vyhrnúť. Závisí aj akú elektroliečbu máš. Samozrejme každé pracovisko má svoje pravidlá