Ženy pomoc... V sobotu idem na svadbu a mne sa na čele robí podkožný pupak. Sviňa jedna. Nervy mám.
Poraďte rýchle rady na zmiernenie.
Ďakujem
Hlavne nechať taak nerypat do neho lebo to bude ešte horšie ...skúsiť nejaký sos gél na vyrážky možno pomôže 🙂a keď nie nejako šikovne zakryť makeupom
@katarina40 toto nezakryjem make-upom 😭😭😭
Zinková masť! ozaj zázrak ☺️ natierat stale ked mozes, ale len priamo na pupák nie okolo. A samozrejme teraz uz nevytlacat
@sara288 nevytlacam, nič som s ním nerobila. Teraz som si dala na to ten alkohol..zinkovu masť nemám, zajtra idem do mesta, kúpim v lekárni.
@kukulda1234 no predstav si pre niekoho je.
Gafrovu mast
@taktotedanie tú mám doma..natriem ju na to
V dm majú náplasť na akné, mne to vždy do rana pomôže.
Naplast na pupak s aktivnymi latkami, prekryje, stiahne.. Ja pouzivam na taketo podkozaky Zitles, s mikroihlickami, do soboty by to mohlo stiahnut. Su drahsie, ale funguju. Kupite v DM
Propolisová tinktúra
Ak je to taký tvrdý vred čo sa nedá vytlačiť tak mne kozmetička radila rozmasirovat. Teraz na začiatku bruškom prsta krúžiť a rozmasitovat aj keď to boli mne sa zdá že troska to zaberá.
Sudokrem, ichtiova masť obe veľmi pomozu
@tramtada31
@zeldia
@fineta
@miskamilka
@zero_hero
@taktotedanie
@sara288
@viestta
@katarina40 ďakujem vám všetkým. Idem skúšať.
Alkoholovy obklad. Nakvapkat akykolvek alkohol na tampon a podrzat ho tam tak 10 - 15 minut, rozpusti tukovu zatku, vydezinfikuje por