Ahojte vedeli by ste poradit.Uz treti tyzden mam bolesti zubov a usi.Bola som aj u zubarky aj u usnej ..oni nic nenasli.A teraz 3dni dozadu sa mi bolest posunula az na obe 8smicky a boli to este viacej.Nezaberu mi na to ziadne lieky od bolesti😕a to ani predtym este ako tak tramal od neurologa a predpisal mi lyricu a milgamu n.No ja mam pocit skor ze to bude zo zubov .ale 8micky na oboch stranach mam vonku uz..zajtra pojdem sa ukazat zubarovi radsej...bolest sa mi taha az do usi...nikdy som taku bolest nemala...😕Ma niektora z vas podobnu skusenost?
Ach tak ale citala som tiez ze pri trojkalnom nerve by som nevedela ani usta naspulit a to ja viem mnaneboli polka tvare..mna len zuby na oboch stranach😕
@jessi03 podobna sksenost ako lilyianka s tym rozdielom ze hned som natrafila na dobreho neurologa a pocas prveho vysetrenia dokazal manualne odblokovat krcnu chrbticu. Kym dopisal spravu prestali boliet usi a do vecera ustupili bolesti hlavy, strpnute lice a bolave zuby. vyvratil podozrenie na zapal trojklanneho nervu a pomohol bez liekov...
Môže to byť z chrbtice alebo aj dutiny, to sa potom tiahne ku uchu a do zubov. Ja som raz malá neinfekcnyzapal dutín a bolelo ma totálne ucho a celý rad zubov na tej strane. Postupne to prešlo. Predtým som to mala asi od chrbtice a keď som nemohla zaspať od bolesti, slahla som sistamperlik silnej slivky a pomohlo. Ale iba dočasne...
Ahojte ziadny trojkalny nerv!Som si pred par dnami nahmatala na pravej osmicke jazykom novy zubok a bola som aj u zubara potvrdil takze mi rastie na 8micke. A uz sa aj vytlacil preto tie bolesti boli.A nic predtym nebolo vydiet na rentgene.Nuz uz je vonku pomaly ale iste😊
@jessi03 akoze to nebolo vidiet na rtg? Ved tam vidno, ze je zub v kosti a ked su take bolesti, tak zubar vidi ci ma zub miesto na prerezanie, alebo nie a ci moze byt pricinou tazkosti. Som rada, ze ti to dobre dopadlo, chvalabohu, ale mam taky pocit, ze ta zubarka proste odbila, ak ju to ani nenapadlo.
@jessi03 v podstate všetci len tapali a hádali, čo by mi mohlo byť.. .samozrejme sa dalo vyradiť z čoho to byť nemôže, teda u mňa bolo potvrdené, že to nie je zubneho, očného, orl pôvodu....tak mi neostalo iné, len skúšať ďalej....prvy neurológ katastrofa, ten mi na základe ničoho stanovil diagnózu, že asi trojklanny nervy, nasadil "fajne" lieky čo aj tebe, z kt.som sa triasla tak som ich na druhý deň vysadila...totiztp stále som chodila do práce, tam som každé ráno plakala od bolesti a ledva fungovala...svagrina mi vybavila druhého neurológa, ten už načrtol, že krcna chrbtica, a predpísal infuzky na 10 dní a rehabilitacie...vtedy mi bolo super..lenze na druhý deň po dobrati infúziek bolesť ešte horšia ako predtým, už som myslela, že sa zbláznim...tak som sama od seba zašla jednej neurologicke, pamätala som si ju z detstva, ze bola mila a dobra a ona mi pomohla! Naozaj polozila otazku aky mam matrac a posudku a že ich mám vymeniť...a to pomohlo..samozrejme, že som k tomu pridala už ako som spomínala masáže, jogu a cviky na krcnu chrbticu plus som vôbec nevsedela na makkom ( teda ani na gauci), v robote mi kúpili novu stoličku, a pomaly to prešlo.. ..na dovolenku som si brala vždy svoju podušku .. .. inak celé toto trvalo necelý rok, kým prišli na to čo mi je, takže som si vytrpela hodne
Ja som mala nieco velmi podobne, zubarka mi vyvrtala zaplombovanu DOLNU stolicku, bolest to bola neskutocna, ale odkedy mi ju opravila, odvtedy mam pokoj.
@jessi03 no ak ti zubarka nic nenasla asi to nebudr zo zubov...inak vsetky lieky co si spomenula som uzivala aj ja, okrem tej lyricy a teda tak som sa z nich triasla, ze som ich uzila len raz a na dalsi den nie...moze ist aj o krcnu chrbticu..zazivala som co ty, bolest zubov, ucha, oka, neskor cela polka tvare, potom sa tie polovice striedali...bolest neskutocna, nic nezabralo, bolo to na slucku....a zrazu bum stuhnuta krcna chrbtica....