IClinic - očná operácia

xxxalzbetkaxxx
8. sep 2021

Ahojte dievčatá , bol niekto už operovaný na oči v iclinik? Od 8-mich rokov nosím okuliare na dialku a chcem si dať už konečne spraviť len sa strašne bojím ☹ Zvažujem nad Relex smile 3D ma niekto skusenosti??

tehulka2011
8. sep 2021

ti v aupark tower? tych nikto neodporuca, skusila by som excimer alebo neovizia

miskaska
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx ahoj bola som. Na tej bezbolestnej metode. Mala som kupon so zlavou, tak preto som isla tam. Som spokojna, vsetko prebehlo dobre. Mne tam trosku vadili, tie sexi sestričky 😀

miskaska
8. sep 2021

@tehulka2011 preco?

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@tehulka2011 Banska Bystrica ta je najbližšie k nám..

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@miskaska kde si bola presne a koľko ti vyšlo?

miskaska
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx ja som bola v Bratislave. V septembri 2018 a vyslo ma to na 1000 €.

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@miskaska teraz to vychadza na 650€/ oči, dalo sa to vydržať? Ako ti to bolo po operacii?

janinka007
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx moja matka si velmi chvalila www.vistamet.sk v Považskej. Po operácii absolútne žiadne bolesti

minesasubu
8. sep 2021

ja aj môj muž sme boli v auparku cca do 1000e za jedného
sme veľmi spokojný , chodia tam aj nemci a rakušania za mňa plus prístup aj kvalita služieb

simca06022011
8. sep 2021

dolezite je vysetrenie pred tym, vysledok zalezi od toho aky mas stav oci.. a tie slecny to zevraj dobre nevedia. Na to treba dat pozor. Ved vygoogli negativne skusenosti s operaciou... niekde bola aj od nejakej osobnosti clanok, ze takmer oslepla (?), lebo podla vsetkeho jej odoperovali suche oci, nevhodne a ani ju neliecili, riesil ju potom iny lekar.. len teraz neviem kto to bol.
Operacia ako taka sa da vydrzat, ak nemas problem, nebudes ho mat. Ja osobne by som hned isla keby som nemala kontraindikaciu (ale napr. lekarka ma aj s tym pred rokmi, kludne na laser posielala :D cize keby som si sama nezistovala, tak by to bolo zaujimave)

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@simca06022011 ja mám nemám až tak zle oči dioptri -2 dialky, ale od malička neznašam okuliare :-/ tak nasporene už mám ,len odvaha ....tá mi dajak chýba 😀

simca06022011
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx ved ja tiez mam nizke, po porode islo na - 2,5.. A neznasam okuliare, kontaktné sosovky nosím.

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@simca06022011 ale ja ani šošovky by som nedala ☹ raz som to skušala a už nikdy v živote ☹ a teraz mám na výber, bu d si dam spraviť oči, alebo si musím dať urobiť nove okuliare, stare su už poškriabane atd a ešte aj nejake slnečne s dioptriou do auta a to tiež nebude mala suma a ešte ísť tiež na kntrolu očí k doktorke, takže bud teraz opercia alebo nikdy 🙂

zuzanka.zuzu
8. sep 2021

bola som aj v iclinik - ešte dááávno keď sa inak volali a bolo to fajn, teraz by som tam už nešla a teraz aj v neovízii - za mňa super 😍 odporúčam neovíziu

miskaska
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx mna tak nakoplo to, ze mi more na dovolenke vzalo okuliare. Tiez som nemala vysoke dioptrie. Ja som velmi spokojna. Nosila som okuliare, ale ani za vyse 20 rokov som sa s nimi nezžila 🙂

zojanka
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx bola som asi 2roky dozadu v BA. Za mna super, ľutujem že som nebola skôr. Mala som metódu relex smile 3d (tak dáko sa to asi volá). Mala byť bezbolestná a aj taká bola! Operácia trvala hádam 10min 🙂 trošku nepríjemné ale nebolelo to vôbec, pri prvok oku som sa bála, pri druhom už úplna pohoda 🙂 v ten deň poobede som videla zahmlene a oči boleli (bolesťou to asi ani nemôžem nazvať) ako keby dom mala len dlho otvorené oči v bazéne, také skôr podráždené, žiadna veľká bolesť. Na druhý deň nebolelo nič ani trošku a ráno som hneď videla na budíķ :D pár tyždňov som mala trošku problém preostrit do blízka ale to mi vraveli dopredu a potom to zmizlo 🙂

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@zojanka jej tak super 🙂 a oči sa robia vzlašť? A ja že spolu obidve naraz 🙂 a trebalo aj kvapkať alebo nosiť slnečne okuliare?

zojanka
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx obe naraz mi robili, ale najprv operoval jedno a potom sa presunul na druhe. Ano, po operacii som musela kvapkat kvapky dost dlho a aj nosit okuliare vonku slnecne. Len to bola metoda relex smile, tu v BB nerobia, kvoli tomu som sla do BA. Kamaratka bola v BB na inej metode a ze ju to bolelo, tak si treba premysliet a hlavne pytat sa po vysetreni ze aka metoda je pre teba vhodna.

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@zojanka ale už je aj ta v BB 🙂 ja iba tu chcem nijaku inu 🙂 píšu že to je kratkozrake a ja som taka 🙂 a píšu tiež že zadarmo davaju aj slnečne okuliare, a vyšetrenie a aj operacia bola v ten isty deň? A kontrola je kedy ? Na druhy deň? Kežde ja byvam dosť daleko od BB 300km :-/ tak neviem či tam niekde prespať ☹

sarinka2012
8. sep 2021

@miskaska
@minesasubu
@janinka007 prosím vás aké mate susenosti ( manžel a mamina) s rekonvalestenciou? ja mam slabe dioptrie do dialky, nenosim bežne okuliare ale na šoferovanie a do kina či divadla potrebujem. Len mám administratívnu pozíciu a povedali mi asi 2 dievčatá že mohli na PC pracovať cca až po mesiaci, taký vypadok u mňa nie je realne možný, ešte 2 tyždne PN si viem predstaviť ale dlhsie nie :( ako rýchlo sa človek vráti do bežného života?
@zojanka

zojanka
8. sep 2021

@sarinka2012 ja tiež pracujem v kancelárií. Operovali ma vo štvrtok, v pondelok som už bola v práci. Ten prvý týždeň som ale pracovala tak pomemenej, veľa prestávok, stlmený jas monitoru, trošku horšie som doostrovala do blízka ako som písala. Teraz by som so už dala týždeň PN, ale len kvôli tomu pozeraniu do PC.

xxxalzbetkaxxx
autor
8. sep 2021

@sarinka2012 podľa mna to zavisí aj akou metodou si operovana...

zojanka
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx tak hádam ti ju budú môcť spraviť 🙂 Kontrola bola asi po mesiaci +/-, vôbec nie na druhý deň a a to som bola už v BB, nie v BA (tal mi bolo lepšie).Áno bríle som dostala ale otrasné a malé ako pre dieťa :D A mňa vyšetrili aj zoperovali v jeden deň aby som nemusela 2x cestovať, takže dá sa aj tak ak sa dohodneš 🙂

janinka007
8. sep 2021

@sarinka2012 matku operovali pomaloy 70 ročnú, nič ju nebolelo, žiadnu rekonvalescenciu nepotrebovala. Ked išla z operácie oko prelepili, na druhy den si to dala dole a fungovala normálne. Po týždni jej zoperovali druhé oko.

nelca84
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx vsak sa objednaj na vysetrenie a potom uvidis. Mozno dopadnes ako ja, tiez som bola v Iclinic v BB na vysetreni a vraj nie som vhodna na operaciu, ze by som nebola spokojna s vysledkom... tak je to vyriesene, ale aspon som to skusila. Keby som tam nesla, tak by ma to urcite mrzelo.

sarinka2012
8. sep 2021

@janinka007 no oproti tomu čo som si vypočula toto znie tak jednoducho :D ja som dostala prednašku kolko mastičiek, kremov, kvapiek treba davat, tyzden nosiť liečive šošovky, po roka slnečné okuliare, až za mesiac je možná praca na PC a podobne....chápem že u každého je to iné, ale povzbudila ste ma 🙂

sarinka2012
8. sep 2021

@zojanka ďakujem pekne, toto znie ovela lepšie ako čo som počula 🙂

slniecko77
8. sep 2021

@janinka007
@sarinka2012 damy, tusite, ze pisete o dvoch uplne rozdielnych operaciach?

janinka007
8. sep 2021

@slniecko77 nerozumiem. Autorka sa chce zbaviť okuliarov do dialky, moja matka sa ich po operácii zbavila.

ladynaamah
8. sep 2021

@xxxalzbetkaxxx museli mi ju robiť dvakrát lebo na prvý sa im nepodarila. Navyše druhá operácia už nie je relexom ale PRK a poviem, že ani pri jednom pôrode som si nevytrpela toľko bolesti ako po tejto operácii. Bola som v máji a v novembri minulý rok.