Ahojte,
ma niekto z vas voperovane tieto sosovky? Ak ano, ako dlho uz? Kde ste boli operovani?
Bola som na vysetreni, ale nemam pocit, ze mi boli urobene vsetky potrebne vysetrenia a proste aj ta komunikacia lekara bola o nicom. Tak momentalne zvazujem ist este niekde inde a porovnat si to. Kludne ma kontaktujte aj do spravy, nemam sa o tom s kym porozpravat a velmi by mi to pomohlo.
Tak moje vysetrenie trvalo len 1,5 hodiny ☹. A zrejme mi ani nezisovali pocet endotelovych buniek, kto vie ci vobec maju na com zistovat. A to som sa vyslovene pri objednavani pytala, ci robia predoperacne aj na fakicke sosovky, takze ano len s tym, ze sa operuje len v Bratislave.
@naja85 ahoj, ja som bola zatial na predoperacnom v neovizii. Trvalo 4 hodiny, vsetko mi vysvetlili a boli extremne profesionalni. Operuje samotny primar, ktory ma za sebou 12 tisic operacii. Momentalne cakam na dodanie sosoviek a dohodneme operaciu. Bola som objednana v septembri do iclinic a otocila som sa na pate, lebo vobec nedodrziavali opatrenia a bolo tam ludi ako na trhu. Neovizia bola uplne o niecom inom.