Ahojte, baby ktoré máte IBD Crohn alebo ulceroznu kolitidu používate tieto 3 zelené potraviny? Čítala som, že pri autoimunitných ochoreniach sa nemôže 😕 ďakujem za odpovede
@laura164 Ahoj. Osobnú skúsenosť s týmito chorobami nemám,ale s jačmeňom a chlorellou áno, u nás pomohli vyriešiť iný problém. Kukla som do našej skupinky Priatelia zelených potravín a majú tam veľmi pozitívne výsledky čo sa týka crohna.Doporučujem jedine greenways,pretože tam máš istotu o čistote a kvalite. Treba nastaviť dávkovanie na mieru,začína sa veľmi malymi mnozstvami,takze kupovat jedine u poradcov,kde dostanes k tomu aj instrukcie ako na to. Ak máš záujem o viac info,môžeš kľudne napísať.
@laura164 Ahoj.
Osobnú skúsenosť s týmito chorobami nemám,ale s jačmeňom a chlorellou áno, u nás pomohli vyriešiť iný problém. Kukla som do našej skupinky Priatelia zelených potravín a majú tam veľmi pozitívne výsledky čo sa týka crohna.Doporučujem jedine greenways,pretože tam máš istotu o čistote a kvalite. Treba nastaviť dávkovanie na mieru,začína sa veľmi malymi mnozstvami,takze kupovat jedine u poradcov,kde dostanes k tomu aj instrukcie ako na to. Ak máš záujem o viac info,môžeš kľudne napísať.