ahojte, ked som dnes cca o 16:00 mala ibalgin, mozem si teraz vecer dat brufen? viem ze by sa tusim nemali rozdielne tabletky s rovnakym ucinkom kombinovat, preto sa radsen pytam, vdaka
@nurielka ale ibalgin by som teoreticky teda mohla znovu, ked aj v letaku to pisu?
davkovanie pre dospeleho pri Ibalgine 400 je 3-6 tabliet takze maximalne 1 tableta kazde 4 hodiny, takze teraz 20:00 si mozes dat dalsiu
Je to uplne rovnaky liek, len s inym nazvom/vyrobcom. Inak doporucujem skusit iba 200mg, mne to uplne staci, ked ma raz za cas boli hlava
@tenerifka ja si to davam kvoli zubu, proste ukrutne bolesti z nicoho nic, a vzdy len ked si lahnem , alebo v noci ked idem spat. 10x za noc hore, zaspim za 10 minut som hore, postavim sa prejde do zaspim a znovu.. neviem ci mam zapal alebo ma chyta zapal okostnice, nakolko mam pokazeny jeden zub ktory mi maju trhat za dva tyzdne a zhoda nahod ma akurat z nicoho nic zacal boliet. pichanie pri oku, uchu, prava strana zubov, hore dole… prievan nemam, takze sa bojim ci to nezacalo nieco s tou okostnicou… nevladzem uz z tej bolesti
Smer zubna pohotovost. Uvidis, ako sa ti ulavi, ked to budes mat za sebou. Ja by som urcite isla (aj som tak isla so zubom a najlepsie rozhodnutie, velka ulava a bolo vybavene). Drzim palce, zuby su svine, nenavidim ich 🙄😅.
Je to ta ista ucinna latka, takze najskor kazde 4 hodiny.
Tak ako ti uz napisali, toto je pohotovostny stav, 2 tyzdne nevydrzis, Ibuprofen by sa nemal brat viac ako 5 dni za sebou