Ahojte..na poslednej prehliadke cca pred týždňom mi dr oznámil že vidno len jednu cievu,ale že sa nemám báť,lebo ak budú merania v poriadku tak aj bábo bude dobre..že mal také tri pacientky za rok a bolo v pohode všetko..tak len tak informatívne..stalo sa to niektorej z vás?
@mata22051990 ja mám ísť budúci týždeň lebo tu poslednú poradňu som mala o tdva týždne skoro neskôr lebo mali dovolenku...tak som tiež zvedavá že či sa predsa len neukáže aj tá druhá..a gratulujem k dievčatku 🙂
@arasidka123
@mata22051990
Ako môže mať pupočník JEDNU cievu, keď normálne má až TRI? Veď tou jednou by prúdila krv len jedným smerom - k plodu, alebo od plodu k matke. Ste sa nepomýlili ?
@lenja123 no mne to bolo tiež divné ale povedal že je len jedna cieva..tak neviem..
Pupočná šnúra má 2 tepny a jednu žilu. Tak asi tak to myslel doktor, že má 1 tepnu a 1 žilu. Volá sa to dvojcievny pupočník. A áno, aj môj syn mal dvojcievny a bolo/je všetko v absolutnom poriadku
@lenja123 hej dvojcievny šak jednu cievu 🙂
@laulin a inak ste mali všetko v poriadku? Lebo mne vyšli aj na downa Triple testy úplne na hranici 1:250...ževraj to môže byť kvôli tomu pupocniku
@arasidka123 ďakujem a v ktorom tt si?
@mata22051990 U mňa bolo všetko ostatné v poriadku. Mne ten pupočník zistili na morfe. Inak predtým všetko v poriadku, aj Tripple. Na morfe všetko dobre, len teda ten pupočník. Malý sa narodil v termíne, s normálnou váhou a je úplne v poriadku 😉
@mata22051990 15 tt
@laulin super aj mne ho zistili na morfologickom no hádam bude všetko ok 🙂
@arasidka123 jej to si len v začiatkoch 🙂 ja už 26 🙂
@mata22051990 to hej len som trošku zaskočená lebo predtým pri dvoch deťoch som nemala žiadny problém..
@mata22051990 Dúfam, držím palce. Ale určite bude všetko v poriadku 🙂
@laulin ďakujem verím že to bude dobre
@arasidka123 no ono to je ževraj nejaká anomalia a nikto nevie že prečo sa to stane
@arasidka123 ja mam tiez 🙂 zatiaľ mi lekárka nedala ani častejšie kontroly tak uvidím idem 28.8 tak som zvedavá na malinkú či bude v poriadku 🙂