Ahoj, nemate nahodou skusenost s diagnozou Hypodenzne lozisko v peceni? Lozisko bolo zistene pri CT s kontrastnou latkou. Co mozem cakat pod nazvom hypodenzne lozisko 3mm.vdaka
aj mne to zistili dnes na ct, desim sa
moze to byt z ockovania pfiser
@matadorka222 ved este ani neviete, co to je za lozisko a uz si myslite, ze z ockovania...neviem preco by ockovanie sposobilo lozisko v peceni
neviem,
ja sa pytam
@matadorka222 ja mám zistené z CT to isté 5 mm ložisko na pečeni s kalcifikatom idem na mri na vylúčenie nádoru bojím sa
ja som bola na ct je to hemogion nezhubny nador, velmi som sa bala, teraz idem o 3 mesiace znovu na sono
@matadorka222
@matadorka222 ja som bola na CT s kontrastom a nevedia čo to je pýtala som sa dr. či to nie je metastáza on že nie to by poznali na mr idem až za mesiac najhoršie že si namyslam hrozne scenáre
@marcelos ahoj, verim ti, ze mas obavy, ale neboj vsetko bude dobre, ja som sa velmi bala, neviem z coho to je, ale mne sa to ukazalo mesiac po ockovani Pfiser, ale doktor povedal , ze to nesuvisi s tym, vela chodim von do prirody, relaxujem tam, zdrava strava a pozitivne myslenie
@matadorka222 ďakujem za povzbudenie
@marcelos Ahoj, ja presne to isté, pýtala som sa obvodného co to laicky znamena a vraj nič vážne😏, hypodenzné ložiská su jazvy vyzerajú ako ryhy.
Čítala som to v inom jazyku. Dnes mi lekár nariadil echografiu na spresnenie nálezu. Dufajme ,ze nic vazne.
verim tomu
Je nutna biopsia s histologiou, nikto vam na zaklade tohto pojmu nepovie, co to presne je... Moznosti je vela, nedeste sa dopredu