Máte prosím nejaké skúsenosti? Dobré, zlé alebo to nemalo žiaden efekt? Je jedno v akej oblasti. Ja moc na tieto veci neverím, ale...zúfalý človek = zúfalé činy
@maluta hypnóza môže skutočne pomôcť, pokiaľ ju robí odborník a vie, čo ňou sleduje. Konkrétne - hovorím o psychických problémoch u takmer dospelej osoby (17r.), ktoré však nemali žiadnu zjavnú príčinu. Pôvod a dôvod problémov odhalila až hypnóza - veľmi negatívny a stresujúci zážitok (resp. obdobie - súbor zážitkov) z ranného detstva. Za normálnych okolností a pri normálnom vedomí si to tá osoba nepamätala - vtedy, keď sa to dialo, bola ešte príliš malinká. Takže ano.., v tomto prípade hypnóza pomohla. Samozrejme nie k samotnému uzdraveniu, ale k objasneniu príčiny, tým pádom k správnej diagnostike a účinnej liečbe.
Pripnem sa k teme. Pocuvam stale viac o hypnoterapii, chcela som pre manzela aby isiel (za skusku nic neda). Rada by som pocula od niekoho kto tym presiel a aky bol vysledok.
@maluta ja som si našla pár mesiacov dozadu jedno video na youtube, kde skúsený psychológ nahral svoj hlas a dokáže sa ním človek uviesť do hypnózy (chcela som vedieť, kým som bola minulom živote, zo srandy 🙈😂). Dokázala som sa uvoľniť, všetko bolo v poriadku až do momentu, kedy nezačal odpočítavať a mala som sa prebrať v tom minulom živote. Vtedy moje telo prestalo spolupracovať, začala som pociťovať strašnú úzkosť, paniku a stres a musela som sa prebrať. Z toho som usúdila, že ja asi nie som zhypnotizovateľná. 🤷🏻♀️😄
@janne318 ahoj, aj ja poprosím kontakt
@maluta skus si vypocut- mozno ta to oslovi- https://ipcko.sk/stale-je-zahadou-niekomu-vsak-...
Dobry den chcel bi som sa opitat moze mat vpliv hypnoza na mechcene mislienky ocd poruchu?
nikdy nerob veci, v ktoré neveríš, akokoľvek by si bola zúfalá