Hyperventilačná tetánia - psychiatrické tabletky

ivus85
25. feb 2014

baby ahojte prosim vas mam hyperventilacnu tetaniu a preto musim brat cipralex aby som bola kludnaaaaaaa 🙂 a nevyvolala zachvat ....co su dost fest bolestive krce , tie co maju tetaniu vedia....proste ide o to dost od tabletiek priberam ....neviete nejake tabletky co su na psychiku a nepriberala som od nich popripade schudla co som nabrala 🙂 dakujem

luy
25. feb 2014

lieky sa neberú od buka do buka,a od ,,radenia" maminiek na materskej dovololenke,ordinácia liekov patrí do rúk odborníka,treba myslieť aj na vedľajšie účinkz,a na tvoje základné a pridružené dg.

Preto bude najlepšie navštívit svojho lekára a prekonzultovat to s ním.

katka.m
26. feb 2014

Ja užívam tbl. z ľubovníka bodkovaného, magnézium a pri problémoch so spánkom valeriánu. Kopu čajíkov na upokojenie a AD som zatiaľ nasadiť nemusela. Samozrejme navštevujem aj psychológa.

alenka1609
4. mar 2014

@ivus85 ahoj, ja som akurat zacala uzivat Miraklid, no zatial nepriberam a este cosi na uklidnenie, neviem presne ako sa to vola, no bola som prekvapena, ze na tetaniu sa uzivaju antidepresiva... 😨

ivus85
autor
5. mar 2014

@luy VIEM ZE SA NEBERU OD BUKA DO BUKA 🙂 CHCELA SOM SA INFORMOVAT CI NEMATE SKUSENOSTI A Z CIPRALEXU MA BOLIEVA STALE HLAVA ....TAKZE VIEM ZE MI ICH ZMENI.....ALE ISTE VIETE ZE MEDZI TYCHTO LIEKOV JE PROSTE MILION A SU NA BAZE TOHO SKUSIME UVIDIME , VEDLAJSIE UCINKY VEDIA SPOSOBIT PROBLEMY PRETO NIE KAZDE LIEKY SADNU, AK BY MI VSAK NEJAKE PORADILI TU SKUSILA BY SOM SA SPYTAT NEUROLOGICKY CI MI ICH NEMOZE ZMENIT NA TIE...A ONA BY UZ USUDILA VDAKAAAAAAA

ivus85
autor
5. mar 2014

@alenka1609 DAKUJEM KRASNE ALE TO MUSIS ASI DLHSIE ABY SI VEDELA CI ANO CI NIE JA SOM ZACALA AZ PO TROCH MESIACOCH UZIVANIA , KYM SOM PRAVDAZE PREKONALA NAJHORSIE MIGRENY :-/

ruzenka65
Odpoveď bola odstránená
Zobraz