Ahojte, idem si po radu, kto ste mali zvysenu funkciu stitnej zlazy. Ja ju mam dlhsie, ale zatial ma lekar nechaval bez liecby, lebo hormony sa drzali len mierne zvysene a protilatky mi klesali. No z cista jasna sa mi stav zhorsil a teda zacala som brat Thyrozol, dnes prvy den. Len minimalnu davku. Ale hned poobede mi ostalo strasne divne - prepadla ma obrovska unava, je mi zle od zaludka a hlavne, zacala som plakat z nicoho nic. Depresivne stavy. Moze to byt z lieku? Doteraz som bola v pohode ohladom tohto, trpim len na lietanie tlaku, pulz vysoky, bolesti svalov a klbov, ani tras ruk nebol vyrazny a nechudla som skoro vobec. Kojim drobceka, doktor mi povedal, ze do 10mg je to v pohode a kojit mozem.
Poprosila by som o skusenosti, za aku dobu to zaberie a ci to mal niekto, ci to prejde.
Mam este aj protilatky aTPO a ATG, v minulosti som uz mala jeden atak a tam mi TSI protilatky klesli a ostali len tieto a dokonca som potom v tehotenstve brala aj Euthyrox. Takze asi opat skoncim v hypofunkcii. Dakujem za rady a podporu.
@sykoroka_dizajn dakujem za skusenost...trochu to preslo, ale nie uplne.
Ja som brala thyrozol 3x denne a nič som nemala, akurát po započať liečby som moc necvicila lebo som bola viac unavená ale po týždni dvoch v pohode