Hyperbarická komora po porážke

gaby21
4. okt 2014

Ahojte, chcela by som vedieť, či niektorá z vás má skusenosti s týmto druhom terapie, konkrétne ma zaujíma zdravotný stav po porážke, že vraj dokáže aktivovať neurony v okolí odumretých buniek na mozgu a tak významne prispieť ku zlepšeniu stavu po porážke, stojí to ale kopu penazi, tak by ma zaujímalo, či poznate niekoho, kto to už využil a pomohlo, alebo je to len další ťah ako vytiahnuť z chorých ludí peniaze a dať im falošnu nadej 😎

stefka33
4. okt 2014

@gaby21 Môj otec bol hyperbarickej komore, ale nie kvôli porážke, ale kvôli diabetickej nohe. Sedenia neukončil bohužiaľ. Veľmi sa mu zhoršil zdravotný stav a dostal sa do nemocnice. Do hyperbarickej komory nemôžeš ísť ak máš voľačo s pľúcami napr. zápal priedušiek, pretože ti to zhorší stav. Otec trochu pokašliaval, ale lekári tomu nevenovali pozornosť. Po treťom sedení hyp. komore dostal 40 stupňové teploty a prechodne sa pomiatol. V podstate som ťa len chcela upozorniť aké to môže mať následky. Bolo to pred pár mesiacmi a otec je stále v nemocnici. Dobre si to rozmyslite.

tatiana355
15. sep 2017

Dobrý deň chcem varovat vsetkych pred hyperbarickou komorou. Moja dcerka ma dmo hypotonicku formu. Komora jej odkryla epilepsiu 2,5 roka nam trvalo kym sa zachvaty zastavili. Vobec jej ta komora nepomohla iba uskodila. Je to velmi nebezpecne pre pacientov po uraze hlavy a pre deti. Keby nas bol niekto pred tym varoval nikdy by sme tam s nou nesli. Velmi to lutujem lekari ktori pracuju pri hyber. komorach by mali toto vediet a upozornit rodicov na toto.