Hyperaktívny močový mechúr

danka16031
15. feb 2016

Ahojte mamičky ....nemate nejaky babsky recept na hyperaktivny močovy mechur ,myslim nejaky čaj alebo niečo ine prirodne .Trapy ma to už niekolko rokov a neviem si stym rady ,beriem aj lieky ale tie velmi nezaberaju .Cez den je to vpohode ,ale v noci sa vôbec nevyspim.Dalo by sa to asi operovat ,ale to by som nechcela .Dakujem za pomoc

mica626
15. feb 2016

Ahojcek.,ja mam taky isty problem len stym ze nie len v noci ale ajnpocas dna.je to uz otravne a k.tomu mam aj problme da sa.mi neviem ako velmi ale dlho to.trva je nutne to riesit u doktora?.

mica626
15. feb 2016

Ahojcek.,ja mam taky isty problem len stym ze nie len v noci ale aj pocas dna je to uz otravne a k.tomu mam aj problme da sa.mi neviem ako velmi ale dlho to.trva kym sa mi spusti poc,,je nutne to riesit u doktora?.

sosanna88
16. feb 2016

@danka16031 poznam. neviem teda kolko pijes ale ja dost malo a preto ked vypijem 3dcl vody, tak beham kazdych 15min. Proste to cezomna preleti.
Ak by som pila vela, tak ako sa ma, tak aj mechur je zvyknuty. Ale to si len myslim. Neviem kedze nie som schopna tolko vypit, jednoducho ma nesmädi a niekedy proste nestiham.
Vecer pokial pijem do 18tej, tak je vsetko v poriadku a v noci nejdem alebo len max. 1x na wc.
Ak si dovolim luxus pit po 18tej, co i len deci niecoho, tak 2 a viac krat za noc idem. Väcsinou 3-4 a teda je to dost na to aby mi to narusalo spanie.
Taktiez ked niekam idem, viem, ze nemozem pit, vsade som kompletne vysusena (myslim dlhsiu cestu autom a pod.) a aj tak je mi to prd platne lebo prve co vsade hladam je zachod. Tomu zas hovorim stresovy mechur.
Cize doverne ta chapem, ale riesenie nemam.

andulik
29. feb 2016

Babi prosim vas zabralo.vam.daco?Mne to tiez dnes diagnostikovali a ja som dost uzkostlivy typ tak vsetko si.so psychikou zhorsujem.

danka16031
autor
1. mar 2016

Zistila som že trocha mi pomaha brusnicova štava a urologicky čaj ktory pijem spolu s brusnicovou tinktúrou ,ale aj psychika asi robi vela ...je to tak neprijemne ochorenie ..ja ked zaspim hned tak je to vpohode spim až do rana bez prestavky ale ked sa mi to nepodary tak som hore aj do pol štvrtej .Ležat sa vtedy neda ani velmi sediet len ked chodim tak sa to nutkanie zmierni ,je to strašne .V piatok idem k urologovi na kontrolu tak sa budem pytat na nejake vyšetrenie ,musi sa to predsa dat nejak vyliečit

andulik
1. mar 2016

@danka16031,presne ako opisujes mam tie iste priznaky.Beriem spasmed a citim sa ako nadrogovana.Je tu niekto kti sa z toho dostal?

danka16031
autor
1. mar 2016

ja sa tiež snažim najst niečo na nete ,ale nejak sa mi nedary .Spasmed beriem už vyše roka ,raz sa mi zda ,že je trocha lepšie a potom je to znova horšie.Nedaj bože aby som si sadla na niečo studene ani v lete na lavičku nemôžem sadnut bez podušky a na zem už vôbec .Niekedy som už taka vyčerpana jedna dobra vec v úvodzovkách je že som teraz bez prace tak to dospim rano ked deti su v škole

danka16031
autor
1. mar 2016

Ešte som niekde čitala ,že sa treba vyvarovat mliečnym vyrobkom a vyjičkam

andulik
1. mar 2016

Paneboze to sa neda vyliecit?Ja som z toho uplne na prasky

bertik25
1. mar 2016

ahoj....ja som mala 3x rozsirovanu MR....pomohlo to 🙂 8 rokov som bola na liekoch a aj neurol som velmi dlho brala ale citila som sa dobre. potom sa to zhorsilo pri porode a po pôrode uplne zle. cvicila som poctivo kegelove cviky a pomohlo to trocha. teraz som raz tak raz tak ☹ pijem urologicke caje obcas nieco z brusnic ale operacia pomohla najviac...ked cestujem radsej nepijem a vecer pred spanim tiez ale aj tak idem 3x v noci na wc.....zial naucila som sa s tym zit uz 15r. ☹

bertik25
1. mar 2016

...ako pisu niektore psychika robi vela...preto som brala dlhe roky neurol aby som aspon dostudovala. casom som sa naucila zistit kde su zachody, nosit so sebou stale nahradne nohavicky, vlozky, rano do roboty nepit ale pit pocas praca a teraz som bez liekov len cajickujem (Vesicare ten mi velmi pomahal, buscopan a neurol) a usmev 🙂

danka16031
autor
1. mar 2016

počula som aj o nejakých elektrických inpulzoch do močového mechura ,ale neviem či to pomôže na sto percent ...jedna kamoška mi hovorila ,že v Pieštanoch je nejake centrum ktore sa špecializuje na taketo problemy aj na unik moču ,ale tam sa všetko plati už aj prva navšteva lekara vraj stoji 30€

mirasierra26
25. jún 2016

Ahojte baby, brala niektora z Vas liecivo BETMIGA, ucinna latka Mirabegron ? Alebo nieco ine. Mne predpisali tu Betmigu, ale pravdu povediac, bojim sa s tym zacat, citala som o tom pripravku uz vselico. Dakujem.