Hydrokoloidné náplaste na nohe

degaulleswife
30. aug 2024

Ahojte, v nedeľu som si dala hydrokoloidnú náplasť lebo som mala dosť zodratú pokožku nad pätou ktorá mokvala. Vraj mám počkať dokiaľ mi to neodpadne, ale mám otázku, ako to má vyzerať asi? ak niekto vie, budem rada

jaskolka
30. aug 2024

@degaulleswife čiže skoro týždeň máš nalepenu náplasť, alebo ako tomu rozumiet? Okrem toho na zodrate päty aj celkovo rany je najlepšie podľa možnosti nič nelepit a nechať, nech sa to vetra na vzduchu.
No a jednoducho sa to ma hojit klasicky, zaschnúť, chrasta a ta odpadne.

simsalabim
30. aug 2024

@degaulleswife hydrokoloidna naplast je super 👍Treba ju nechst par dni, kym sa zacne odliepat. Da sa s nou aj sprchovat a v pohode fungovat, nie nadarmo sa jej hovori druha koza. Kolko dni to bude, je individualne. Ale co myslis tym, ako to ma vyzerat?
@jaskolka - hydrokoloidna naplast je daco ine ako klasika. Ulahcuje hojenie, je priedusna a na bolave miesto, na ktore je vyvijany tlak - ako odreta pata je fakt prijemna. Ja som nedavno spadla z bicykla, total oskrety laket az do masa a velmi rychlo sa to zahojilo. Vyhodou je, ze sa netvori chrasta.

patus_2
30. aug 2024

@degaulleswife hydrokoloidná náplasť je ako druhá koža. Nechaj ju, ona sa začne po čase odliepať, nasilu ju netrhaj, lebo si iba predĺžiš hojenie