Ahojte,
dnes ráno som sa zobudila a šla si vyfúkať sople (robím to tak stále), ale šli úplne žlté sople, ale nie som chorá, ani som neprekonala žiadnu infekciu. Už tri hodiny fúkam a stále idú husté sople, nemá to konca kraja... neviete z čoho to môže byť? Mám intolerancie a aj na lepok, ktorý som nedávno vysadila. Či to nemôže byť len nejaká reakcia? Ďakujem
@msnesquik Ale bez akýchkoľvek iných príznakov? Proste len husté ťahavé hlieny z nosa?
Hentaky hustý sopel som mala keď som sa nakazila od syna .....mal moraxellu ...no aj 2 týždne som to nevedela vysmrkat
mala som, bola to nejaka bakteria v nose, inak ziadne ine priznaky. pomohol pamycon. tiez syn zrejme doniesol zo skolky.
ja toto mavam ked sa mi zhorsi pelova alergia napriklad. Najlepsi pomocnik je konvicka na preplach
@lenka93542 Prosím a brala si na to niečo? Neviem či mám ísť s tým k doktorke, keď ma nič nebolí ani nemám iné príznaky...
Ja som mala uz rozne sragory od dcery zo skolky, aj ked som mala strasne zelene sople, tak mi nic z vyteru nevyslo 🙈 ono to prejde aj same, ale asi to bude dlhsie trvat...asi by som pockala par dni a podla nasledujuceho vyvoja potom bud doliecila alebo isla na vyter...farebny sopel nerovna sa vzdy bakteria, tu farbu sposobuje rozpad bielych krviniek, ktore tam idu bojovat s nejakym patogenom, to moze byt aj virus
Môj syn na to len atb ..ja som stým bojovala bez atb ...
Tiež si myslím ze by bola super konvička...
A vyplachovat slanou vodou ...
Chod na vyter uvidis ...co tam máš...najlepší spôsob ako to zistiť
@msnesquik ďakujem krásne 🙂
@lenka93542 ďakujem, spravím to 🙂
áno, môžeš mať infekt , prekonaný, alebo zabudnutá baktéria, ktorá ti toto spôsobi, treba vyplachovať a ak sa skomplikuje, tak šup lekár
Není zač čím skôr to podchytis tým lepšie
Inhalator nemate? Striekat vincentku ci podobnu vodu
@enoula mám kanvičku a nosový sprej s morskou vodou, to môžem?
Jasne ... Kym nie su hlieny zelené a nic ine ti nie je, tak dr netreba. Vies aj samato podchytiť a preliecit
Konvička je úžasná vec- konvičkuj
No podla mna mas proste infekciu