Hučanie v ušiach

2. sep 2023

Dievcata pomoc!

V stvrtok som si cistila usi vatovymi tycinkami a som si asi maz zatlacila hlboko a teraz nic nepocujem len take sumenie v usiach a na to uchoani vobec nepocujem.. Zlakla som sa lebo ked som si tam sprtala tak ma to az zabolelo.. Snad som si neublizila.. no dufam, ze sa to upravi nejak.. ach.. uz tie vatove tycinky ani vidiet nechcem.. 😭 Ako si ulavit ten maz?

nika23t
2. sep 2023

Nijako si sama nepomôžes, určite neskúšaj žiadne spreje a neviem co, zbytočne vyhodené peniaze. Chod na orl, ucho Ti prestriekaju vodou a máš po probléme. Nenechávala by som to tak a nečakaj zbytočne.

autor
2. sep 2023

@nika23t mam doma taku usnu striekacku, snad to tym pojde

nika23t
2. sep 2023

Skus, uvidíš. Ja som skúšala len so sprchou a raz so striekačkou z lekárne, malou, ale nevedela som to urobiť. Musela som na orl. Ale určite viem, že som kúpila dva spreje, ktoré boli nanič a Dr mi Vtedy povedal, aby som takú hlúposť viac nerobila a neminala zbytočne na hlúposti.

autor
2. sep 2023

@nika23t uz som skusila so streikackou, aj so sprchou.. snad pomoze, dufam, ze cez noc mi to vytecie, je to neprijemne jak to huci a este , ze nic nepocujem.. 🤦

autor
3. sep 2023

@nika23t nepomohlo mi nic.. snad najdem v ke dnes nejaku orl pohotovost.. ach.. vobec nic nepocujem

nika23t
3. sep 2023

Ou, no nič, ak nenájdeš dnes, hneď ráno chod, aby Ti tam nevznikol zapal alebo niečo. Viem, veľmi nepríjemné.