Hučanie, pískanie a šumenie v ušiach pro Covide

babatkoo
6. dec 2021

Ahojte, najde sa tu maminka, ktora mala pri covide aj hučanie/šumenie alebo piskanie v usiach? Ja mam a je to dost otravne. Idem hned po karantene na ORL. Chcela som sa spytat ak ste tymto trpeli, preslo to? Ako dlho ste to mali? Vdaka

romikk22
6. dec 2021

@babatkoo ahoj ja som mala 🙂 ano bolo to dost otravne 🙄.. Covid som mala vlani v decembri a prešlo mi to len nedávno možno v septembri. Neviem ci ta poteším.. Ale môže to byť určite individuálnne 🙂

babatkoo
autor
6. dec 2021

@romikk22 pre boha 🤦🏻‍♀️😬 idem po karantene na ORL som zvedava co mi povie dr. Ale aspon mam nadej ze to prestane. Aj ked vcera som bola o.k. ale dnes sa to vratilo

viera1107
7. dec 2021

@babatkoo ahoj, tiež mi tak robí ale ja mám aj hrozné sople.. Cítim jak hlavu pod vodou keby som mala..

babatkoo
autor
7. dec 2021

@viera1107 Ahoj, citim sa rovnako, ako si opisala pocit hlava pod vodou. Zevraj sa to vola mozgova hmla. Nezlepsuje sa mi to :( zatial

katulienkax
7. dec 2021

No hucanie v usiach je dosledok roznych veci a chorob, ja to mam uz 6 rokov, zacalo po porode. Tehotenstvo prospieva zdraviu 😝, tehotenstvo svedci zene a podobne dristy
Cize bud mas len upchate usi a predje to ale ak doslo k poskodeniu nejakemu, tak to neprejde

babatkoo
autor
7. dec 2021

@katulienkax mne to zacalo teraz pri covide na 4 den pozitivity a priznakov.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babatkoo
autor
8. dec 2021

@miriam11 ja sa zblaznim ak to mam pocuvat pol roka 🤦🏻‍♀️ ale dakujem za nadej, ze to raz prejde

babatkoo
autor
8. dec 2021

@viera1107 odpisala mi lekarka ORL. Odporica mi jedine toto - Magne B6 2x1, gingko, zinok,selén, koenzým Q10

aarwen
18. dec 2021

@babatkoo ahoj, aj ja mam s tym problem teraz pri covide, prosim ta, pomohlo ti na to nieco? dakujem

babatkoo
autor
18. dec 2021

@aarwen ahoj, vcera som bola na ORL na kontrolu sluchu. Vsetko v poriadku 🙏🏻. Dr mi povedala ze mam skusit Ginko biloba, B komplex, magneziu. Piska mi uz ale ovela menej a tichsie. Ze podla bej to prejde urcite, len to chce cas.

maria200981
14. jan 2022
https://www.youtube.com/watch?v=vrPtMwM68M8

Mne velmi pomohlo toto cvicenie sice je v turectine ale fyzioterapeutka pekne ukazuje da sa to pochopit… na zaciatku dlhsie vysvetluje priciny tinitusu takze pozeraj od polky…. vrelo odporucam mne hned pomohlo

babatkoo
autor
20. jan 2022

@maria200981 dakujem, idem si pozriet video. Mne nastastie to piskanie preslo 🙏🏻 uz mam s usami pokoj