Ahojte, najde sa tu maminka, ktora mala pri covide aj hučanie/šumenie alebo piskanie v usiach? Ja mam a je to dost otravne. Idem hned po karantene na ORL. Chcela som sa spytat ak ste tymto trpeli, preslo to? Ako dlho ste to mali? Vdaka
No hucanie v usiach je dosledok roznych veci a chorob, ja to mam uz 6 rokov, zacalo po porode. Tehotenstvo prospieva zdraviu 😝, tehotenstvo svedci zene a podobne dristy
Cize bud mas len upchate usi a predje to ale ak doslo k poskodeniu nejakemu, tak to neprejde
@katulienkax mne to zacalo teraz pri covide na 4 den pozitivity a priznakov.
Mne velmi pomohlo toto cvicenie sice je v turectine ale fyzioterapeutka pekne ukazuje da sa to pochopit… na zaciatku dlhsie vysvetluje priciny tinitusu takze pozeraj od polky…. vrelo odporucam mne hned pomohlo
@maria200981 dakujem, idem si pozriet video. Mne nastastie to piskanie preslo 🙏🏻 uz mam s usami pokoj
@babatkoo ahoj ja som mala 🙂 ano bolo to dost otravne 🙄.. Covid som mala vlani v decembri a prešlo mi to len nedávno možno v septembri. Neviem ci ta poteším.. Ale môže to byť určite individuálnne 🙂