Ahojte baby.. prosím o radu k hrudnej chrbtici, už je mi mizerne že stále riešim len zdravie 🥺.. som hypemobilná, ale zriedkavá forma že celé telo. Dva roky sa mi točí hlava, píska v ušiach, býva nevoľno a samozrejme aj poriadne ma bolí hrudný úsek. Viac ako rok si platím fyzioterapeuta, poctivo cvičím aj doma ale bez výsledku. Na mri (1,5t) z pred roka mám malý nález na Th, že poškodenie duralneho vaku s kontaktom o miechu a nerv..o mesiac idem opäť na mri (3t magnet, silnejší magnet).. strašne nepríjemne mi ten úsek chrbtice puká a aj to puknutie bolí, tiež mám v tom hrudnom úseku aj obmedzený pohyb ako by ma tam niečo držalo. Ak niečo dvihnem hneď sa mi viac točí hlava ..Fungujem z jedného dňa na druhý.. Prosím máte niekto podobnú skúsenosť z hrudnou chrbticu? ďakujem ❤️
urcite nie posilnovna, ak mas prasknutu platnicku a tlaci na miechu s vysledkom mrt smer neurochirurg uvidi co dalej podla zavaznosti, cvicenie na utlak miechu moc nezabera najma ak je vacsi. tam za mna jedine operacia lebo ako dlho bude trvat utlak miechy raz tak dlho sa bude po operacii regenerovať. drzim palceku
@viera1107 To musis do posilnovne. Musis mat pevny chrbat a brucho. Fyzio je na to slabe.