Hrozné vlasy, pleť a aj nechty

20. nov 2021

Baby poradte, ja uz som zufala normálne.. nechty sa mi lamu, vlasy vypadávajú mam ich hrozne riedke slabé.. o pleti ani nehovorim, same akné vzdy vzdy nové vyrážky.. vyzeram hrozne a tak sa aj cítim.. pouzivam biodermu, na nechty davam ten liečivý lak, beriem selen zinok vitaminy.. nikdy ziadne zlepšenie.. mam 32 rokov,ale čistá katastrofa
Co vam zaberá ?

monillia
20. nov 2021

V prvom rade zistiť príčinu tohto stavu(krvný obraz,štitna žľaza atd)

autor
20. nov 2021

@monillia vsetko OK

pribinak
20. nov 2021

U akých doktorov si bola? Napr kozna? Endokrinológ? Gastro?

monillia
20. nov 2021

Niečo musí byť zle keď i napriek vitaminom nevidis zlepšenie. Mne napríklad padali veľmi vlasy keď som mala skryty zápal koreňa pod mŕtvym zubom,nebolelo iné problémy som nemsla

autor
20. nov 2021

@pribinak kožný, zubný, gynekolog, endokrinológ, Hematologia, nefrologia

autor
20. nov 2021

@monillia chodím k zubarke pravidelne.. neviem no

monillia
20. nov 2021

Ja tiez ,prišlo sa na to náhodou

merlinja
20. nov 2021

Napodobne, pleť som nikdy nemala peknú, vlasy boli krásne a nechty isté obdobie - teraz totálny rozpad. Keď vidím niektoré ženy ako hulia jednu od druhej, starostlivosť nula bodov a pleť ako detská r... Neviem ....

pribinak
20. nov 2021

Skús ešte vysadiť nejaké potraviny či sa to nezlepší, napr kakao

autor
20. nov 2021

@merlinja nepochopím tiez

autor
20. nov 2021

@pribinak skusala som mlieko aj Cukor

patricka
20. nov 2021

Ja som na tom podobne nic nepomaha

scorpionflower1
20. nov 2021

spíš dobre?

lukina20
20. nov 2021

Ahoj, ja mam cca od septembra to iste... vsetky vysetrenia v poriadku, nechty nemam znicene ale plet otras, to niekedy ani make upom neviem zakryt a vlasy detto.
vynechala som kavu, sladkosti, bielu muku, cukor, alkohol a uvidim co to spravi... + beriem vyzivove doplnky

surama
20. nov 2021

Nie si dlhodobo v strese?

desore
20. nov 2021

Smer dermatolog

autor
20. nov 2021

@desore chodím od 15tky

autor
20. nov 2021

@surama som Ano.. beriem magnezium vysoké dávky

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
surama
20. nov 2021

Tusim, ze tam bude problem. Zazila som si svoje, ked som mala velmi stresujucu pracu...vkuse tlaky, stres...mala som neustale vyhadzanu tvar, ale take brutalne bolave vyrazky to boli, vlasy boli vsade, mala som vyrazne kruhy pod ocami a rychlo som priberala...hrozne obdobie. Vsetko pominulo, ked sa mi podarilo najst normalnu pracu a nasla som rovnovahu medzi súkromným a pracovnym zivotom.

7lenka11
20. nov 2021

Odporucam zmenit stravu. Ja som mala roky zlu plet, dala som stovky eur za kozmeticky, lieky, procedury.. Potom mi nahodne zisili silnu histaminovu intoleranciu, od zakladov som zmenila stravovanie, zacala som sa citit ako novy clovek a problemy s pletou zmizli... Akurat ked zjem viac cokolady, na druhy den som vyhadzana. Vobec nejem mliecne vyrobky, mlieko som nekupila uz takmer rok, vyhybam sa tiez tazkym jedlam a udeninam, obmedzila som biele pecivo...

nwnw
21. nov 2021

Este skus imunologa. Mne zistili intolerancie a to som na alergologii bola uz fakt asi 5x a pokazde inde. Tu mi robili aj testy na prekonane choroby a tak.

autor
21. nov 2021

Dakujem vam beriem si vaše rady k srdcu

nique
21. nov 2021

Ja som bola v 32r podobne. Krv, hormóny Ok, ale vyzerala som tak šedo. Brala som všetko mozne, drahé, lacné. Jedla som len zdravo, chodila ku kozmetické, kadernícke, na manikuru. Nič. Áno, bol v tom stres ale ja som si to vyhodnotila ako tykanie biologických hodin. Všetko sa zázrakom zlepšilo tehotenstvom. Vlasov mám po 2. deťoch 2x viac, nechty pevne, pleť krásna.

anetus
21. nov 2021

Pokiaľ to nie je nič zdravotné podložené, možno potrebujete iba viac vitamínov a výživu z vnútra tela. Rada by som vám odporučila výrobky od firmy LR na pleť, vlasy a nechty zvnútra tela, ktorá je účinnejšia ako tie zvonka. Všetko sú Nemecke výrobky najvyššej kvality. Ak máte záujem o bližšie informácie rada vysvetlím 🙂

autor
22. nov 2021

@anetus pri prečítaní LR sa mi dvíha tlak, Dakujem 😊

adela94
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
26. nov 2021

Dakujem skusim

karima512
25. jún 2024

na vlasy u mna zabrali amitamin® Hair Plus , prestali padat aj zhustli dost