Hrozné stavy po skončení fajčenia. Poradíte?

mammutko
12. jún 2016

Dobrý deň prosím poraďte mi niekto ja som už zúfalí asik sa to cca vlečie somnu 2 roky ako som zmenil život prestal som fajčiť piť a trochu ináč brat život behať dlhé trate hory bicykel plávanie korčule všetko počas toho športovania sa mi začalo zle dychovát nič iné len pocit musím vlasne dýchat na silu a už to je len horšie kŕče nôh rúk ťapnutie krku, strane pichanie v hlave, pálenie hlavy, tlak na hrudi, oči červeň, brnenie celého chrbáta, pocit na vracanie žalúdok boli, nechuť do jedle bolesť pod pazuchou mravce po tele trasenie rok nôh tele. Prosím o pomoc alebo radu v priebehu 2 rokov ako to začala som absolvoval asik všetko RTG-hrude, pľúc srdca, cť mozgu 2 krát., sono srdca EKG holter, záťažové testi, gastro, testy na tetaniu, biteliozu, krvné testi alergie žiadne fakt neviem doktor povedal ze som zdraví ako ryba ale ja už ledva žijem ešte aj tvar mi trpne nos páli vnútro stále mi sneho tečie jedine co mi zistili nedávno je vyrásťky na krčnej chrbtici, skondoza stavcov,a niečo z platničkou fakt neverím že každý deň zomieram tak mi je zle strašne aby to bolo by chrbtice prosím vás o radu budem vám strašne vďačni

petulda333
12. jún 2016

Moj manzel mal trpnutie nohy,mravcenie,migreny atd a ano bolo to z platnicky,mal ju posunutu a tlacila mu na nerv,hrozilo mu ochrnutie a ine veci,zacal chodit na ozonoterapiu (pichali mu injekcie s ozonom) a po 3 injekcii sa mu ulavilo a uz teraz chvalabohu je uplne v poriadku

marcelatje
12. jún 2016

Mne sport tiez sposobuje taketo stavy 😀 😀 ale teraz vazne. Ked ti konecne nieco zistili robil si s tym nieco? Chrbtica dokaze cloveka velmi potrapit a nebol by si jediny kto mal z platniciek stavy na umretie. Tebe sa to zda banalne ale je to vcelku zavazna diagnoza a ako vidis dokaze cloveku zneprijemnit zivot. Pories platnicku a ak sa stav nezlepsi patraj dalej. Diagnozu ti tu nenapise nikto lebo napriklad mne sa uz z diagnostikovania tehotenstva a chorob tu na MK praskla kristalova gula ☹

17111976
12. jún 2016

ahoj. tieto príznaky môžu byť aj psychické. pri vyčerpanosti a depresiách su tiež takéto príznaky.

jana_eyre
12. jún 2016

ked si vezmes fakt, ze chrbtica ti drzi cele telo - bez nej by si nedokazal nic, ani poriadne sediet - nevidim to take nerealne, ze ti moze byt zle aj z toho.. ved ked je nieco nosne v tele, tak to moze ovplyvnit aj ostatne organy.. ludia maju tendenciu svoju chrbticu podcenovat - poznam to, sama som tak veci riesila az kym ma neseklo :D potom som si uvedomila, aky je chrbat dolezity..

mal by si zacat chodit na fyzioterapiu, rehabilitacie asi.. no lepsie ti poradi vseobecny doktor, ktory ta vidi a vysetruje - nie my tu takto nadialku..

n0mi
12. jún 2016

Moze byt ze telo nie je zvyknute. Zrejme beh a taketo silove cvicenie ti nerobi dobre na chrbticu preto vysiela signaly do hlavy ze nieco je spatne. Skus si ist zaplavat, iny sport menej zatazovy na zaciatok. Nejake prechadzky popripade zrelaxovat sa na masaz. Vyhladat psychologa kludne si to mozes namyslat lebo si prestal fajcit a pit a pripisujes to tomu. Nie je hanba vyhladat odbornu pomoc 🙂