Už 3 deň má strašne boli hlava ani tabletky od bolesti mi nepomáhaju. Boli vás tiež niektorú už tak hrozne a niekoľko dní hlava? Co to je z čoho?
@lucia851 magnezium beries? Ak nie, zacni brat 2-3 tab denne. Alebo zvys davku, ak beries.
@anonym0001 neberiem ale ja užívam lieky na tlak a teraz posledné dva dni mam nízky tlak, a keby som si dala magnézium tak mi už úplne padne tlak
Mne sa tak začal , len bolesť hlavy a únava . Po dvoch týždňoch nastalo peklo . Radšej si urob test , ale ten domáci , alebo antigen neviem či to zachytí. Ja som bezpríznaková bola na PCR a ten mi ukázal
@lucia851 Ješ lieky hlava nehlava, stále si chorá,, navyše roky berieš aj antidepresíva, preto Ti bežné lieky od bolesti nezaberajú.
@lucia851 ja som silny migrenik a dost citliva na pocasie a posledne 2-3 dni je to des.. Takze skor by som to k tomu pripisala... Supni si magnezko, zapi nejake analgetikum kavou, lahni do tmavej vyvetranej miestnosti so studenym obkladom na hlave a skus sa vyspat....drzim palce nech si zas rychlo fit 🍀
@heleninamama ja nejem lieky hlava nehlava, čo trepes. Normálne užívam lieky co mam a teraz antibiotika lebo som mala laryngitidu. A antidepresiva co sa čudujem ze beriem, sa dlhé roky liečim na úzkosť no depresívne poruchu.
@lucia851 no tak to mas dobre kombo este aj s menzesom 🙈 chuda, uplne viem ako sa citis.. Ten trik so zapitim tabletky s kavou mi poradila moja neurologicka - znasobuje to ucinok tabletky. A inak tym ze ti este aj menzes prisiel mohlo by pomoct aj doplnit zelezo. To mi tiez pomahalo pri tomto kombe ze pocasie+menzes =migrena. No a vela vela vody pi. Aspon 3 litre ked mas taketo stavy
@veronice
@lucia851 Migrenici berú triptany po konzultácii s neurológom. Bežné analgetiká im nezaberajú. A mnohé lieky sa vzájomne neznášajú a potom strácajú účinok.
Dlhoročnému psychiatrickému pacientovi by mal lieky od bolesti hlavy dávať zásadne neurológ, ktorý pozná jeho zdravotný stav a vie, co všetko berie. Určite by som sa neriadila radami žien na internete. Bežnému, inak zdravému človeku, taký Ibalgin s kávou pomôže, Tebe nemusí.
A magnézium znižuje tlak, čiže často skôr uškodií ako pomôže.
@heleninamama ano, toto ovladam, na migreny som sledovana uz 20 rokov a mimo tehotenstva beriem triptany lebo ano, bezne analgetika mi nezaberaju. Poznam vsak tu bezradnost pri niekolkodnovej neskuticnej bolesti... Clovek si proste chce konecne ulavit.... Ak si tiez migrenik ktory zazil aspon jednu migrenu trvajucu viac ako 24 hodin, tak to tiez chapes... To ze je autorka psychiatricky pacient v uvodnom prispevku nebolo spomenute.
@heleninamama ja nemávam migrény, a keď áno tak raz za rok
@hazelgracegus keď máš migrénu bývaš aj taka ospala a moce sa ti hlava?
Mala som pri začínajúcej korone.