dobrý deň. priateľovi sa spravilo takéto niečo za uchom skôr si to nevšimol pretože ho nič nebolelo. spravilo sa mu to zrejme za 24h 🙈 bojíme sa, čo to môže byť je to bolestivé na dotyk. stretli ste sa s niečím takým? ak mu to nezmizne do zajtra, určite navštívime lekára. len som s chcela opýtať, či nemáte niekto skúsenosti lebo sme obaja vystrašeni keďže na internete sa píše všeličo 😏 ďakujem za odpovede 😊
uzliny za usami su, len nie som si taka ista, ci je to takto tesne za uchom, v to ohybe asi su skor dalej.
tak ale je tu moznost, ze je to aj uzlina, no skor by som povedala, ze nejaky vyrastok, bradavica, absces ( tot je malo pravdepodobne, elbo to byva aj zapalene, cervene a boli to dost )
@sjuu1998 absces ak to boli
@sjuu1998 toto je podla mna absces alebo zapalena uzlina, do zajtra to nezmizne uz to musi mat dlhsie..zbytocne cakat, to musi skontrolovat lekar
este mi napadlo, ze by to mohol byt aj lipom. nezhubny tukovy nador
@taktotedanie ja som mala.konco. mája absces zvecera do rána guľka v zhybe pod prsníkom do 3 dní narástla a začala bolieť hneď chirurgia drenaz a vypúšťať...áno môže sa spraviť z ničoho nič dcérke sa spravil hemangióm povrchovy večer nič nemala ráno červená gulicka v 2 rokoch stále praskali krvácal tak jej odstraňoval plastický chirurg...v 4 mesiacoch zas mala z večera do rána guľku na hlave vraj podkožný hemangióm ktorý jej sám zmizol okolo roku
Prosim zistili ste co to priatel mal?
@sjuu1998 nebol chorý?Možno zväčšená uzlina,ale treba aby pozrel na to lekár