Hrčka vo veľkosti hrášku na perineu

evgenika
28. máj 2014

Ahojte, rada by som sa opýtala, či niektorá z vás mala malú hrčku vo veľkosti hrášku na perineu. Hrčka NIE je bolestivá, je tvrdšia a trochu pohyblivá zo strany na stranu. Je mierne vpravo asi 0,5 cm pod pošvovým vchodom na perineu / hrádzi. Nie je to vyrážka, jej obsah sa nedá vytlačiť. Sexuálne prenosnú chorobu určite nemám, bola som testovaná a odvtedy som partnera nemala.
Stretli ste sa s niečím takým? Čo to je? Ďakujem za odpovede.

zivika
28. máj 2014

@evgenika prve, co ma napadlo je syfilis, ale pises, ze to nepripada do uvahy, tak mozno je to len nejaka zvacsena uzlinka, alebo tukova hrcka...kazdopadne by si s tym mala ist na gyndosku, nech mas istotu 😉 a ako dlho ju vlastne mas? A kedy ti robili tie testy na pohlavne choroby?

evgenika
autor
28. máj 2014

@zivika ku gynekológovi sa chystám, termín mi ale dali až takmer o 3 týždne, preto skúšam zistiť touto formou, či niektorá nemá niečo podobné. Testy na pohlavné choroby mi dala robiť obvodná lekárka vo februári vrámci iných krvných testov. Hrčku tam mám niekoľko týždňov.

zivika
28. máj 2014

@evgenika tak pohlavna choroba to asi ozaj nebude 🙂 asi ti neostava nic ine, len pockat do vysetrenia a neobavaj sa dopredu 😉 budem drzat palce, nech je to ok 🙂

evgenika
autor
29. máj 2014

@zivika ďakujem za povzbudenie 🙂

martinasenajova
1. jún 2014

Ahoj ja som 2,5 týždňa po pôrode a mám tiez hrcku vedľa sitia.spravilo sa mi to pár dní dozadu. Je to na dotyk taká pichlava bolesť kúsok.
@evgenika

evgenika
autor
2. jún 2014

@martinasenajova u teba je to asi pozostatok stehov a hojenia po siti, ze?