Hrčka v strede stehna

31. dec 2022

Baby prosim vas nestretli ste sa niektora s takym problemom ?
Nahmatala som si v strede stehna na nohe hrcku asi ako lentilka ked ju stlacim neboli ma ani sa nepohybuje nic , ale cela noha ma boli od toho stehna az do k prstom na nohach uplne ako keby bola vecme strpnuta , paliva zmravencena , samozrejme bola som u lekarky tvarila sa ze nic poslala ma na usg ale termin mam az 26 januar a dovtedy umriem asi od strachu vkuse nad tym rozmyslam co to moze byt nejde mi do hlavy ta bolest nohy

loginexistuje
31. dec 2022

v drvivej vacsine pripadov je to tukova hrcka lipom ktoru za poplatok odstranuju na chirurgii
take hrcky zvyknu byt aj ondost vacsie ako lentilka

tak mala hrcka v podkozi neovplyvnuje mravcanie nohy, nemate tetaniu ?

autor
31. dec 2022

@loginexistuje no to neviem ci mam , nemala som ja nikdy take problemy po porode som zacala brat antikoncepciu ale vysadila som ju po 4 mesiacoch momentalne je mesiac co som bez nej , jedine to ma napadlo este , inak nic sedim doma s detmi

loginexistuje
31. dec 2022

daj si urobit mineralogram mozu ti chybat mineraly k tomu mravcaniu nohy myslim magnezko vit D vapnik

denisaaairdacova
15. jún 2023

Ahojte chcem sa spýtať včera večer som si všimla že mám na nohe takú menšiu hrču z ničoho nič som to mala
A do rána som to mala také menšie prosím vás viete mi povedať čo by to mohlo byť?
Čítala som tu že to môže byť aj Rakovina 😞

denisaaairdacova
15. jún 2023

Ahojte chcem sa spýtať včera večer som si všimla že mám na nohe takú menšiu hrču z ničoho nič som to mala
A do rána som to mala také menšie prosím vás viete mi povedať čo by to mohlo byť?
Čítala som tu že to môže byť aj Rakovina 😞

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
denisaaairdacova
15. jún 2023

Pôjdem len až o týždeň priateľ je v robote a ja som doma troma deťmi teraz sa mi narodili dvojičky a sú choré takže čas nejak nemám 😞

autor
15. jún 2023

@denisaaairdacova mam to iste je to lipom 🙂

denisaaairdacova
15. jún 2023

Prosím vás a lipom je čo je to vážne ?mala by som ísť Dr ?
Lebo sa strašne bojím od kedy som čítala že by som mohla mať rakovinu

bolecek
10. jan 2024

Ja som sa v pondelok šmykol na mokrých schodoch krytej plavárne a mám narazený pravý bok v oblasti zadku. Keď skrčím pravé koleno cítim hrču v oblasti stehná. Na povrchu tá hrča nie je. Prosím Vás o radu

tilly
11. jan 2024

V strede stehna to bude lipom, spozornela by som, keby to bolo na zadnej strane kolien. Lipomov mám po tele kopec, videl to aj onkolog, nič to nie je, len tuk...