Dobrý večer chcem sa opýtať či niekto nemá s tým to skúsenosť
Mojím mám 30 r synček má roka objavila som si hrčku na prsníku neboli nie je červená len proste je ďakujem za odpoveď vsetkym
Moze to byt aj tukove alebo uzlinka. Ale neviem, co cakas. Ze ti niekto z tohto opisu stanovi diagnozu? Ak di najdes hrcku, treba ist na gynekologiu a daju ti papier na sono. Ved ani na sone ti nemusia hned z fleku povedat, co to je, mozno to budu najskor musiet sledovat. Ale z tvojho opisu, to moze byt hocico z vyssie uvedeneho a bohuzial aj zhubny nador, takze s tym netreba vyckavat a najlepsie zajtra zacat riesit.
@lindusss2016 nie nie nečakala len som chcela vedie či má niekto s tým skúsenosti som nevedela že niečo také počas kojenia sa môže stať a či náhodou to nemôže byť aj upchatý mlieko od a neskôr sa to zapáli určite ku dr pôjdem ale a v pondelok jej zavolá dakujem
@lubik87 no tak to je prilis vseobecna informacia, ze pokial sa to hybe, je to ok... viem, teraz som to.riesila a pojde na sono, aj ked dojci, kedze si nasla hrcku. Preventivne sono sa odklada v pripade dojcenia, ale v pripade dlhodobeho dojcenia urobia aj to. Mne teraz sleduju pohyblivu hrcku a vobec nikomu neprekaza, ze dojcim. Robili mi sono aj v tehotenstve. Samozrejme, lepsie sa to ukaze az tri cykly po skonceni dojcenia, ale nieco vidia uz aj teraz. Urcite jej tu hrcku budu sledovat. Moze to byt hocico.
@lindusss2016 no ano preventívne odkladajú to viem lebo mi ho odložili veď uvidíme čo povie dr a kedy má sestrička u gynekológa objedná som zvedava
Ďakujem za rady volala som ešte dnes dr tak povedala sestrička že preventívnu čo mi treba objednávajú ale keďže mám hrčku tak hneď v pondelok ráno mám prísť som zvedava
@anaj44 a máš ju na pokožke alebo vnútri v prsníku ? Je ohraničená a pohyblivá alebo vrátená do tkaniva ? Môže to byť čistá väčšinou sa to.aj deje po pôrode a ak dojcis tak tiež. Ja.mam.pri.lavom.dvorci fibrom ( nezhubný nádor) už roky rokúce chodím na kontrolu raz ročne. Je to.taky ako ovál dá sa ako keby chytiť do ruky neboli ani nič 🙂 neboj sa choď na sono určite je to len cysta alebo fibrom 🙂