Ahojte, vcera vecer som si objavila gulatu hrcku v posve, asi 5 cm od vchodu, smerom ku krcku maternice, vo velkosti asi 0,5 cm, nie je bolestiva, ani neprijemna, ziadne tazkosti nemam, menstruaciu mam pravidelnu. Co to moze byt? k lekárovi idem az o tyzden, ale mam strach, co to moze byt.... ☹
Neboj sa lekar ti povie. Mne sa po 3. Porode tiez spravila vraj pozostatok panenskej blany,povedal lekar.ha. Nic s tym nerobim.
@smejjkaa už sa to nedozvieme, lebo je neaktívna.
@lalinko2010 aha... a aj ty máš podobný problém, alebo si mala?
nieje to bod g? vraj sa da nahmatat tak 5 cm od vchodu, je o velkosti hrasku ... 😅
@smejjkaa nie nemám taký problém, ale čítala som o tomto na jednej stránke a tam to spomínal jeden lekár že to môže byť krčok maternice. ale táto kočka sai hrčku nahmantala.
@lalinko2010 aj ja som si nahmatala, už som bola aj na gyn. u mňa je to kus zložitejšie, som po dvoch laparoskopiach kvôli endometrioze, tak sa bojím aby to nebola znova. Ale ďakujem
@zuzanale vas ta cysta aj bolela alebo nie? Ja som si nahmatala hrcku velku asi 1cm a boli ma. Na gyndu idem az v pondelok
@bambula626 vas ta cysta aj bolela?
@lenushqa92 nie je to len zvyšok koze
@smejjkaa prosim ta a co ti lekar povedal na tu hrcku na krcku maternici?mam podobny problem.dakujem
@martinkamm nic mi s tym nerobili, vraj nejaky polyp, brala mi len stery a tie boli v poriadku. Ja mam aj endometriozu, tak som hladala suvis s tym. Inak mi to potom neskor aj pri laparke pozerali a nebolo to nic vazne a po case mi to zmizlo
@smejjkaa dakujem moc pekne
vaginalna bradavica napriklad...