Ahojte dievcence..v prvom rade k dr sa chystam len som sa dost zlakla tak sa chcem opytat na vase skusenosti..dnes som si nasla z vnutornej strany lica hrcku cca 1cm je taka pohybliva ako pluzgier no nieje naliata len cervena trosku boli a na druhej strane yo iste ale mensie..na nete som sa docitala o tukovych vankusikoch zdurenych uzlinkach ale aj rakovine..nemal to niekto nahodou?na tvari sa mi urobil taky suchy flak cca pred tyzdnom a to ja nezvyknem mat tak neviem ci to ma suvis..prikladam aj foto ak bude pre niekoho nechutna alebo nieco podobne tak zmazem..dakujem za rady 😍💋
@katka253111 neviem mozno som hryzla 😁 ale na oboch stranach na rovnakom mieste?zlakla som sa lebo doteraz som bola fajciarka a ci to nieje nejaka rakovina ust alebo niečo
Je to bud zdurena slinna zlaza, alebo si si kusla do lica alebo tam mas ine drazdenie. Ak to nezmizne do tyzdna, objednaj sa k zubarovi, nech ta hypoteticky posle dalej, ma na starosti cele usta, nielen zuby
Pride mi to ako keby si si len zahryzla do dasna. neviem tak najlepsie bude ak si s tym zbehnes asi k zubarovi. Neviem, co ineho by om ti poradila. Mozno len vyplachovat usta s nejakou bylinkovou tinkturou a cakat, ci to zmizne alebo by sa to mohlo aspon zmensit
Dievčatá zlate nakoniec som vyplachovala usta a sa to zahojilo..bolo to len podrazdene stiahlo sa to a mam to na oboch stranach ale mensie a to sa len vytvarovalo casom od zubov..prepacte za stres paniku 😁😁😁💋
@ivana1990 a čím ste si vyplachovali lebo ja to mam tiež a dosť to boli
ja to mám a mám to z toho že si to strašne hrýzem ale každý mesiac si to začínam hrízt na druhej strane :D
Ale mas velmi pekne a zdrave zuby 👍
V prvom rade mi napadlo, ci si si v spanku napr nezhryzla lice zvnutra...alebo nepricvikla zubami? Ja som vtedy mala bolestive... ale inak mam a ja zvnutra take ako hrcku - ja tom mam tam kde su kutiky ust...ale uz niekolko rokov...mam to ako take tukove asi...neviem...nikdy som to neriesila...