Hrčka v líci

ivana1990
4. máj 2017

Ahojte dievcence..v prvom rade k dr sa chystam len som sa dost zlakla tak sa chcem opytat na vase skusenosti..dnes som si nasla z vnutornej strany lica hrcku cca 1cm je taka pohybliva ako pluzgier no nieje naliata len cervena trosku boli a na druhej strane yo iste ale mensie..na nete som sa docitala o tukovych vankusikoch zdurenych uzlinkach ale aj rakovine..nemal to niekto nahodou?na tvari sa mi urobil taky suchy flak cca pred tyzdnom a to ja nezvyknem mat tak neviem ci to ma suvis..prikladam aj foto ak bude pre niekoho nechutna alebo nieco podobne tak zmazem..dakujem za rady 😍💋

katka253111
4. máj 2017

V prvom rade mi napadlo, ci si si v spanku napr nezhryzla lice zvnutra...alebo nepricvikla zubami? Ja som vtedy mala bolestive... ale inak mam a ja zvnutra take ako hrcku - ja tom mam tam kde su kutiky ust...ale uz niekolko rokov...mam to ako take tukove asi...neviem...nikdy som to neriesila...

ivana1990
autor
4. máj 2017

@katka253111 neviem mozno som hryzla 😁 ale na oboch stranach na rovnakom mieste?zlakla som sa lebo doteraz som bola fajciarka a ci to nieje nejaka rakovina ust alebo niečo

zuzana76
4. máj 2017

@ivana1990 taketo daco tam mam aj ja , na oboch stranach, podla mna je to tak anatomicku nejako sa to vytvarovalo od zubov podla mna, ked to mas na oboch stranach, tak to bude ok

ivana1990
autor
4. máj 2017

@zuzana76 tak ale predtym som to nemala na 100perc.aj tak pojdem k lekarovi len som chcela vediet ci niekto mal nieco take a ako to riesil🙂)

zuzana76
4. máj 2017

@ivana1990 ja to tam mam neviem odkedy, ale uz velmi dlho, nikdy som to neriesila

ivana1990
autor
4. máj 2017

@zuzana76 tak ja radsej zbytocne ist ako potom panikarit 🙂

dorottka
4. máj 2017

Je to bud zdurena slinna zlaza, alebo si si kusla do lica alebo tam mas ine drazdenie. Ak to nezmizne do tyzdna, objednaj sa k zubarovi, nech ta hypoteticky posle dalej, ma na starosti cele usta, nielen zuby

ivana1990
autor
5. máj 2017

@dorottka ďakujem ;)

bibina224
5. máj 2017

Pride mi to ako keby si si len zahryzla do dasna. neviem tak najlepsie bude ak si s tym zbehnes asi k zubarovi. Neviem, co ineho by om ti poradila. Mozno len vyplachovat usta s nejakou bylinkovou tinkturou a cakat, ci to zmizne alebo by sa to mohlo aspon zmensit

ivana1990
autor
8. máj 2017

Dievčatá zlate nakoniec som vyplachovala usta a sa to zahojilo..bolo to len podrazdene stiahlo sa to a mam to na oboch stranach ale mensie a to sa len vytvarovalo casom od zubov..prepacte za stres paniku 😁😁😁💋

michaela25081986
14. feb 2020

@ivana1990 a čím ste si vyplachovali lebo ja to mam tiež a dosť to boli

tranxx
5. jún 2020

ja to mám a mám to z toho že si to strašne hrýzem ale každý mesiac si to začínam hrízt na druhej strane :D

dessierex
17. nov 2020

Vedeli by ste mi nejako pomôcť. U mna to vyzerá nejako takto

nini1010
17. nov 2020

Ale mas velmi pekne a zdrave zuby 👍

dessierex
18. nov 2020

@nini1010 Irónia?

nini1010
18. nov 2020

@dessierex Nebud hlupa!Fakt mas pekne zuby.