Hrčka pri uchu- čo to môže byť?

banan313
15. máj 2019

Dobrý deň mám takú hrčku alebo uzlinu alebo neviem co to pri právom uchu ma asi 1 cm je celkom mala asi medzi uchom a sankou neviem to presne povedať je už asii mesiac alebo menej neviem presne také presne som mal na ľavej strane pri uchu presne na tom mieste len na ľavej strane asi pred 4 mesiacmi bol som u doktorky asi 3x a povedala ze si to nemám všímať prešlo mi to až raz keď som bol chorý a bral som penicilin teraz som bol som chorý bral som aj antibiotika a stále to mam brali mi aj krv ale nie kvôli tomu presne ale všetko je ôk tak neviem co mam robiť už nech Em chodiť ku doktor je lebo už sa cítim až trápne

banan313
autor
15. máj 2019

A zabudol som dostať že to neboli

nikpa
15. máj 2019

@banan313 no keď si bol trikrát u lekárky a trikrát ti povedala to isté a ty jej stále neveríš tak si nájdi inú. Ale asi neuveríš ani tej.

kikaaa444
15. máj 2019

@nikpa ale on píše že to ma teraz na druhej strane . Veď je úplne normálne že v dnešnej dobe sa vsetcia bojíme o svoje zdravie normálne sa spýtal tak sa zľakol asi ako každý by sa určite zľakol keď si nájde na sebe niečo nové aj keď to nič neznamená 🙂 a
@banan313 určite ak máš strach zájdi k doktorke nech ti to nie je blbe je to tvoje zdravie a čo si druhý myslia to ta trápiť nemusí .. a neboj určite to nie je nič vážne 🙂

janka54321
16. máj 2019

Pýtaj sa pre istotu na krv, môžeš mať oslabenu imunitu...ale teda niesom lekár, ale pre istotu sa dozaduj vysetrenia

lorela
16. máj 2019

Je to zväčšená uzlina, uzliny reagujú na zápal v tele pri chorobe, čo aj sám píšeš - objavujú sa keď si chorý resp. po.
Takže sa neobávaj, toto máva mnoho ľudí bežne.

27dianka
16. máj 2019

@banan313 myslim. že to nič nebude a mal by si ostať v pohode 🙂 možno to je len uzlina ak si bol prechladnutý 🙂

martinenka886
16. máj 2019

@banan313 ja si tiez myslim, ze to je uzliny, vacsinou narastu po chorobe alebo ked je v tele zapal, ked to uz narastlo uz sa to moc nevstrebe, vacsinou ostanu take ako sa vytvoria, pokial to neboli nerob paniku 🙂

nikolet3258
17. máj 2019

Ja mám za uchom zväčšenú už skoro pol roka. Ukazovala som to doktorovi a povedal,že je to Ok. Takže sa ničoho neboj. Je to zrejme len znížená imunita.