Dobrý večer, už dlšiu dobu sa mi na tele vytvárajú divné hrče pri menšom či väčšom tlaku na tele. Napríklad mám kabelku cez plece a nemám v nej do kopy nič len pár vecí a po pár hodinách na pleci mám hrču ohraničenú boľavú a červenú ako keby som tam mala niečo vsunuté, akurát dnes mám až dve jedna na jednom pleci druhú na druhom lebo som asi vymenila občas strany s kabelkou ..... Alebo mám plavky a kde sa nad krkom zavezujú a vôbec to nemám pritiahnuté sa mi urobí hrča na celej časti krku ako som to mala uviazane a bolí to . najprv to svrbí potom mi to sčervená napuchne a bolí vstrebáva sa mi to aj dva dni a potom to už nemám , mám sa báť????????
@bobricek1979 Zdravím nie mám bundu alebo svetrík vždy tam vrstva oblečenia je .....okrem plaviek v práci sa mi stalo že sa viac krát natiahnem na pult za mäsom a som malička tak mám tlak pod prsiami a mám tam presne také isté hrče ak nie aj väčšie ....alebo triško s rukávom po lakte a tam kde je záhyb a to že rukáv mi tam urobí nepatrný tlak už tam mám hrču ako hrom a je to dosť nepíjemné.hmmmmmm neviem čo to je
Uuf s tym by som urcite zasla k dr...nerusim co to moze byt ale drzim palce
@michaella94 bola som ale v tedy keď som to nemala medzi tým mi to zmizlo a len z opisu mi nevedeli povedať čo to môže byť, bola som aj na pohotovosti 0 bodov
@vladenka28 och to s tým treba ísť k dr
fotky sa im nedaju ukazat? ved ked im opises kedy sa ti tie hrce robia a potom ukazes fotky tak by mali byt schopny urcit co to je. alebo sa s tym mozno este ani nestretli
No to isto nie je normálne. Na pohotovosti povedali čo?
@eva_eva že je to alergia vraj
A kabelka je na holom ramebe asi niw, že.. Ja či náhodou nue nejaká alergia