Hrčka pri tlaku na pokožku

vladenka28
7. jan 2018

Dobrý večer, už dlšiu dobu sa mi na tele vytvárajú divné hrče pri menšom či väčšom tlaku na tele. Napríklad mám kabelku cez plece a nemám v nej do kopy nič len pár vecí a po pár hodinách na pleci mám hrču ohraničenú boľavú a červenú ako keby som tam mala niečo vsunuté, akurát dnes mám až dve jedna na jednom pleci druhú na druhom lebo som asi vymenila občas strany s kabelkou ..... Alebo mám plavky a kde sa nad krkom zavezujú a vôbec to nemám pritiahnuté sa mi urobí hrča na celej časti krku ako som to mala uviazane a bolí to . najprv to svrbí potom mi to sčervená napuchne a bolí vstrebáva sa mi to aj dva dni a potom to už nemám , mám sa báť????????

bobricek1979
7. jan 2018

A kabelka je na holom ramebe asi niw, že.. Ja či náhodou nue nejaká alergia

vladenka28
autor
7. jan 2018

@bobricek1979 Zdravím nie mám bundu alebo svetrík vždy tam vrstva oblečenia je .....okrem plaviek v práci sa mi stalo že sa viac krát natiahnem na pult za mäsom a som malička tak mám tlak pod prsiami a mám tam presne také isté hrče ak nie aj väčšie ....alebo triško s rukávom po lakte a tam kde je záhyb a to že rukáv mi tam urobí nepatrný tlak už tam mám hrču ako hrom a je to dosť nepíjemné.hmmmmmm neviem čo to je

michaella94
7. jan 2018

Uuf s tym by som urcite zasla k dr...nerusim co to moze byt ale drzim palce

vladenka28
autor
7. jan 2018

@michaella94 bola som ale v tedy keď som to nemala medzi tým mi to zmizlo a len z opisu mi nevedeli povedať čo to môže byť, bola som aj na pohotovosti 0 bodov

bobricek1979
8. jan 2018

@vladenka28 och to s tým treba ísť k dr

rembura
8. jan 2018

fotky sa im nedaju ukazat? ved ked im opises kedy sa ti tie hrce robia a potom ukazes fotky tak by mali byt schopny urcit co to je. alebo sa s tym mozno este ani nestretli

eva_eva
8. jan 2018

No to isto nie je normálne. Na pohotovosti povedali čo?

vladenka28
autor
8. jan 2018

@eva_eva že je to alergia vraj