Hrčka pri krížoch

karmenka123
5. dec 2022

Dobry den, stretla sa z vás dáka stymto pred pol rokom ako som porodila, ma bolia kríze, a dnes som si tam nahmatala hrčku. Neviete čo to môže byť a z čoho. Ak viete o niečom. Napíšte ďakujem.

nikpa
5. dec 2022

@karmenka123 neviem aky by to mohlo mať súvis s pôrodom ale možno niekto poradí. Mňa tiež bolia od prvého pôrodu kríže ale žiadna hrčka sa mi doteraz neobjavila, jasné nie každému sa musí. Ale vo všeobecnosti hrčky nie sú nikdy len tak pre nič a je to dosť nezvyčajné miesto, išla by som s tým k lekárovi.

surama
6. dec 2022

@karmenka123 Moze byt, ze tam mas pricvaknuty nerv a to miesto ti opuchlo. Tiez sa od porodu trapim s krizami a najviac mi pomohlo ist k dobremu maserovi, ktory ma najprv ponapraval a potom mi to poriadne rozmasiroval. Mala som brutalne zablokovane krize aj hore cast medzi lopatkami. A potom treba cvicit a poriadne spevnit chrbat, lebo pocas tehotenstva sa to vsetko ponatahovalo, uvolnilo, zoslablo. Ale fakt si najprv najdi dobreho masera alebo chiropraktika, ktory ta ponaprava. Tak po 2-3 dnoch budes citit neskutocny rozdiel. Drzim prsty nech sa ti to zlepsi 🙂