Pred mesiacom sa mi objavila pod jazykom malá hrčka, ktorá postupne takto nechutne vyrástla. Neviete čo to je, prípadne za akým lekárom s tým ísť ?
@zita19 ahoj aj ja to mam na spodnej pere z vnutra moze to byt poskodena slinna zlaza aspon umna to tak je.....bola som stym u zubara a poslali ma na zubnu chirurgiu a bola som sa objednat cca po mesiaci ako mi to rastlo myslela dom ze to zmizne no nezmizlo a objednali ma o mesiac ......no na 3 den ako som sa bola dat objednatcmi to prasklo a vytiekli sliny od tial...... potom mi to zas narastlo a do 3 dni prasklo a takto dookola a ked som isla uz ku chiturgoci mali mi to vyrezat a vybrat tu zliazku lenze prave vtedy som to akurat tyzden nemsla narastene a doktor ze je zbytocne to riesit ked to nemam .......nuz ale pred tyzdnom mi to znovu narastlo a je to take tvrde ale zase to praskne vytece a chvilu klud a potom znovu rastie budem tam musiet ist a dat to odstranit........chod stym k zubarovi lebo co je v ustach patri ku nemu .... a boli ta to?
práveže ma to vôbec nebolí tak neviem
Zubar, krciar