Dobrý deň urobila sa mi hrčka na tvári postupne sa to zväčšilo. Zo začiatku belelo, ako klasická vyrážka no hnis odtiaľ nešiel iba plno krvi stlačila som to iba raz odvtedy nie - bojím sa. Nepamätám si, či som tam predtým mala znamienko. Termín u lekára mám až o týždeň. Hrčku mám tri týždne možno menej. Ďakujem.
To nie je hrčka ale vyrážka niečo také ako akné aj ja mávam takú na si ju zvyknem prepichnut ihlou .
Vyzera to ako absces.. je to zapalene vydenzifikovat nahriat ihlu alebo este lepsie kupit v lekarni sterilnu prepichnut -vytlacit a je po probleme
Nechajte to hlavne tak, nebabrite, nedavno som take mala, hned pod znamienkom, ako by zapalene znamenko alebo co, trvalo to par dni a zmensilo sa same az naraz nebolo. Pravda nepodcenujem navstevu lekara, ale stalo sa mi uz take a preslo to.
@marcelac274 a este samozrejme ze kazdy absces je bolestivy takze ak to boli tak to vytlacit a ak nie tak radsej doktor
@elisa171 dobrý deň už som to prepichla a nijaká zmena od vtedy prešlo už 5 dní stále je to rovnaké.
@shilla23 dobrý deň už som tak urobila no nijaká zmena neprišla je tomu 5 dní 🙄
@marcelac274 tak uz jedina kozna pomoze ale nemyslim ze to bude nieco vazne
aj ja mam obcas takeeto vyrazky ze z toho po stlaceni ide len krv..o par dni by to malo zmiznut podla mna