Dobrý večer , dnes som si našla vzadu na temene hlavy hrčku boli to aj keď sa toho dotknem hlava ma boli už 3 deň vkuse len na tej strane kde mám hrcku + nemám menštruáciu uz dlho ,riešim to už dlho a však budem musieť zmeniť gynekológa lebo sa nevieme k ničomu dopracovať.Mám často kŕče v bruchu ,tlaky ,som unavená často výsledky z Gynekológie mám v poriadku aj štítnu žľazu mám okej aj sono prsníkov mám vporiadku .Zajtra idem k mojej Dr.Viete mi niekto povedať Vás názor čo by to mohlo byt stou menštruáciou a tá Hrčka ? Ďakujem
Ahoj, vážne sú skôr tvrdé, nebolestivé a nepohyblivé hrčky, keď dr niečo nebude zdať, mala by Ťa objednať na odber krvi a ultrazvuk tej hrčky...
@zuz0909 moze byt z toho, mala som nieco podobne minuly tyzden vratane zvacsenych a bolestivych uzlin. Mali by sa postupne zmensovat a prestavat boliet. Mna prestali boliet cca po tyzdni (boleli pri dotyku ako modrina, ale vedela som, ze som sa tam neudrela) a zvacsene ich mam este stale, ale uz sa zmensuju. Bola som pre istotu na sono sukromne. A si doma a liecis sa? Ja som bola par dni uplne odpalena, tiez ziadny sopel kasrl, len bolest celeho tela ako pri chripke
bolava hrcka moze byt zvacsena uzlina. nemas pocit, ze na teba ide nejaka viroza?