Ahojte babulky, viem ze nieste lekarky ale prosim o radu. urobila sa mi hrcka priamo na sanke ale nie priamo pod dasnami ale ocosi dalej. ked sa jej dotknem pobolieva je taka nestabilna mozem s nou pohybovat a je tvrda. mali ste nieco take alebo nieco podobne? co by to mohlo byt? myslite ze to moze byt vaznejsie alebo si nad tym nema lamat hlavu? dakujem
mne sa to tiež niekedy urobí, na dotyk je to bolestivé, tiež s tým môžem hýbať, ale potom to zmizne, samé, zatiaľ som to neriešila, ani nenavštívila doktora... 😅
ahoj te ja mám tiež hrčku na ľavom líci na sánke je tvrdá a pobolieva mám to už asi 3 týždne a stále je to také isté trošku to len narástlo neviete mi poradiť či mám ísť ku lekárovi stým ?
@11strapacka1 ahoj ja sa chcem spýtať ja mam hrcku už 2 tyzden a stale cakam ci zmizne. Chcela by som vedieť či vám zmyzla alebo ste šli k lekárovi?
@jarkra ahoj.ako ste dopadli s tou hrckou.aj moj sym ma taku vo velkosti hrasku a pohyblivu, tesne nad celustou.budem rada, ak mi odpises, kedze sa dost bojim.dakuejm
@fronculka Na 90% to bude zápal slinných žliaz.