Hrčka na ruke

michaelapetro147
22. sep 2024

Viem že to sem možno nepatrí ale nechcem s tým ist zbytočne k doktorovi ale ani nemám moc času tam ísť kôli práci. Chcem sa spýtať na túto hrčku. Mám ju tam už nejaký ten rok dva možno aj viac . Vždy sa nejak objaví a nejak zmizne ale keď sa objaví tak ma ruka strašne nolí. Brní a tŕpne mi ruka a prsty. Bolí na dotyk a pokial si ju nestiahnem obväzom nemôžem nič ani chytit. Mal alebo má niekto rovnaký problém a vedel by mi povedať čo to môže byť? Dopredu ďakujem za odpoved.

jankafresova
22. sep 2024

môže to byť iba tuková hrčka - bývajú aj dlhodobé, ale určite by som šla k doktoroví, hlavne ak bolí na dotyk.

pinkgirl
22. sep 2024

Môže to byť aj gangliom. Vypytaj si výmenný lístok k ortopédovi, vyšetrí to a uvidíš čo povie.

michaelapetro147
autor
22. sep 2024

@jankafresova bolí na dotyk. Dlho som s tým mala pokoj ale ako som začala robit v novej práci tak sa mi to začalo znova objavovať. Bolí na dotyk dokonca ma bolí zápastie, brnia mi prsty a často mi trpne ruka. Ledva s tým udržim nejakú dobu niečo v rukách.

jankafresova
22. sep 2024

@michaelapetro147 ja som mala podobnu ale z opačnej strany, na vrchu zápästia, pár rokov. radšej nech ti doktor potvrdí, či je všetko ok, urobí rontgen alebo sonogram, atd

rozculena
22. sep 2024

@michaelapetro147 ja nechápem,ako s tým môžeš pracovať...v bolestiach....a neísť k doktorovi a ničiť si zdravie

michaelapetro147
autor
22. sep 2024

@rozculena ja by som rada išla lenže v robote mi nechcu pomaly vôbec dat dovolenku, stále to zle všetko vychádza a nejak sa k tomu doktorovi neviem dostat furt ale budem musiet a im je jedno že ja pracujem v bolestiach hlavne že robím ako mulica “ ved ste predsa mladá baba to dáte”

rozculena
22. sep 2024

@michaelapetro147 prečo by si si mala brať dovolenku?

taktotedanie
22. sep 2024

@michaelapetro147 potieraj tyzden napr voltarenom alebo veral niecom podobnym ak to nebude lepsie ber osetrenie a dovidenia chod si to vyriesit je to ganglion