Ahojte chcem sa opýtať našla som si hrčku na ramene je tvrdá ako kosť. Lepšie povedané ako keby to vytrcalo z kosti. K doktorovi som objednaná ale až na budúci týždeň. Má niekto skúsenosť čo by to mohlo byt ? Pred týždňom som zdvihala ťažké veci a vlastne hrčku evidujem asi 3-4 dni neboli a je strašne tvrdá. Občas má boli chrbát medzi lopatkami a pod lopatkou na tejpravej strane. Tak či náhodou nemá niekto skúsenosť lebo má chytá panika a strach podľa toho čo som našla na internete a kým pôjdem k lekárovi sa zbláznim. Ďakujem pekne a pekný zvyšok večera 😊
@baboadel ďakujem ale tam píše že to je mäkké ale moja je naozaj tvrdá ako kosť. A neboli na stlačenie ako keby som normálnu kosť na ruke stlačila ani to necítim.
@jaja222893 známa mala takú tukovú hrčku na ruke, bolo to tvrdé aj na pohmat, tiež ju to dlho nebolelo iba neskôr, keď si o to zavadila pri práci, tak ma napadlo že by to bolo ono.
@baboadel super ďakujem to má trošku ukludnilo 🙏😊
@jaja222893 na budúci týždeň lekár určí čo to môže byť, viem že človek pri možnosti toľkých diagnóz môže myslieť aj na to horšie, tak držím palce.
@jaja222893 možno by to mohol byť ganglióm
Známa mala presne na tom istom mieste tvrdú hrčku. Nakoniec keď to chirurg rozrezal, tak z toho vraj vytieklo strašne veľa hnisu.
@dejna26 vážne ? Super lebo naozaj na internete som sa nevedela k ničomu dopátrať kým by to bolo len to tak by som bola strašne šťastná. Ďakujem
@dejna26 ešte by som sa chcela opýtať bolela ju ta hrčka alebo si ju najprv ani nevšimla ?
Môže to byť tuková hrčka. .https://www.zdravie.sk/choroba/55812/podkozne-t...