Ahojte, chcela by som sa Vas spytat, ak mate niektora skusenosti, mam na vonkajsej strane stehna hrcku, tvrdu a sem tam aj boli. Moj otec to ma tiez skoro na tom istom mieste cely zivot a nikdy s tym u lekara nebol. Ja sa bojim ist ked ma to bolieva, co ak by to mohla byt r.. ☹ Myslim uz na to najhorsie ☹ Nemate niekto podobny problem? Dakujem
@miriam1234 moj svagor ma taketo hrčky po celom tele...ako nie vela, ale asi 4-5 ich ma co viem, a že je to z prechladnutia...ak su take posuvacie tak je to ono...alebo ešte tukova hrčka to može byt, ale ta nebolieva
@xlucia a to moze aj boliet? nie je to hrozna bolest ale citim to, a je to neprijemne ☹
@miriam1234 moze. daj si to skontrolovat
@miriam1234 ja mám celý život hrčku na chodidle. bolieva ma hlavne keď je zima, asi to reaguje na chlad. ale nie je to nejaká hrozná bolesť. u lekára som nebola, lebo si neviem predstaviť, ako by sa ma dotkol. som totiž hrozne šteklivá, asi by som ho dokopala 😉
@xlucia a to ako kontroluju? na koznom?
@miriam1234 asi skôr na chirurugii.
@renab si ma potesila 🙂 mna to tiez viac v zime pobolieva, mozno ako pises, reakcia na chlad, by som bola rada keby len to
@miriam1234 kozne, chirurgia... je viacero miest
@miriam1234 tukove puzdro