Hrčka na ľavej strane krku

radka7771
7. nov 2024

Ahojte dievčatá, chlapci. Mám taký problém, že som si pred niekoľkými dňami nahmatala na ľavej strane krku takú hrčku. Zvyklo ma tam pár dní dosť pichať no prestalo to. Hrčku stále mám a začala ma bolieť ľavá ruka. Akoby som na nej mala nejakú váhu. Čo to môže byť? Bojím sa ísť ku lekárovi lebo je nepríjemný, stále hovorí, že nič mi nebolo cez leto a teraz mi je stále niečo. Ale ja zato nemôžem. Ja rada chodím do školy a nemám rada keď vynechávam a nemám dobehnuté učivo ale ja to fakt neviem ovplyvniť.

aliziana
7. nov 2024

@radka7771 Môže to byť zdurená uzlina, čo môže byť z nejakej infekcie, ale môže to byť aj vážnejšie. Radšej skontrolovať lekárovi.

januska12323
7. nov 2024

Kde je tá hrčka? Uzliny bývajú pod uchom/ sánkou a nie je potrebné ich riešiť. Inak pekné, že sme dievčatá a chlapci keď väčšina tu má cez 18 už dávno 😁

aliziana
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
radka7771
autor
7. nov 2024

Pod uchom ju mám. Ja sa tam chystám zajtra len som sa chcela upokojiť, že to nie je nič vážne, pretože ja mám také Panické ataky, že som skoro odpadla.

aliziana
7. nov 2024

@radka7771 podľa mňa, radšej si to choď uistiť s lekárom, najmä ak to máš tak dlhšie a nebola si chorá.
Radšej nech Ti vynadá ale vyšetrí ako by si niečo prehliadla...

radka7771
autor
7. nov 2024

Bola som asi tak mesiac chorá.

aliziana
7. nov 2024

@radka7771 tak potom to pravdepodobne máš z choroby, a zmizne to samé

radka7771
autor
9. nov 2024

Ja sa tak strašne stresujem, že mám rakovinu a zomriem, Že ani to nemusím mať ja si sama spôsobím infarkt a zomriem.