Hrčka na krku

sara432
4. dec 2016

Dobrý deň, chcela by som sa opytat ci je zle, ze mam taku malu hrcku pod krkom. Spravilo sa mi to len dnes. Prosim poradte mi.
Za odpovede vopred dakujem.

sissy27
4. dec 2016

@sara432 nechcem sa ťa nijako dotknúť, ale myslíš, že takto od monitora ti niekto bude vedieť seriózne povedať čo to je? lebo možností je asi tak milión... 🙄🙄🙄
A fakt nemáš za čo.

lenkaemka
4. dec 2016

To bude zaseknuty kusok rezňa v gagore treba splachnuť pivom vtedy to povolí 😀

drobcek26l
4. dec 2016

Skús to sledovať dva tri dni, a ak to nezmizne skoč k lekárovi, lepšie je ak do budeš 100% istá. Môže to byt iba uzlina.
@lenkaemka na ten tvoj kúsok rezňa v gagore ( hrčku na krku) v stredu zomrel môj Krstny, takze neviem co je na takejto otázke take smiešne

sissy27
4. dec 2016

@drobcek26l smiešne na otázke ako takej nič, ale treba ju položiť lekárovi v ambulancii a predtým absolvovať patričné vyšetrenia... tu je to naozaj úplne, ale úplne mimo... ja napr. netuším ani len kde "pod krkom" to má... ale tak asi mám len zle nastavený monitor, ty asi vidíš viac...🙄

sara432
autor
5. dec 2016

Ano mate pravdu, ze to nevidite, ale je to take nieco ako mala uzlina a neviem z coho. Mam aj v krku taky pocit ako keby som tam nievco mala...neviem mozno je to zo stresu alebo ja neviem. ☹

mirkamirko0809
5. dec 2016

Mozes byt len prechladnuta a zdurila sa ti uzlina,ja to tak mavam za usami.

dilino
5. dec 2016

@lenkaemka to je akože čo tu na ona sa pýta važnu vec ked si máš chuť robiť srandu tak si rob z druhého a maš chuť na žarty a riešiť si komplexy tak si rieš a nepiš sprostosti cudzim ľudom ktorý sa tu pýtaju vážne veci KARMA JE ZDARMA.

sara432
autor
5. dec 2016

@dilino dakujem, naozaj som sa slusne pytala, myslim, ze tu dostanem nejake odpovede, ktoremi pomozu a nie take, ktore ma este viac vystresuju.

sara432
autor
5. dec 2016

@mirkamirko0809 bolansomm prechladnuta a pila som urologicly caj....zajtra skocim k lekarkebnech sa na to kukne...dufam, ze to nie je nic zle. A dakujem.

mirkamirko0809
5. dec 2016

@sara432 to bude v pohode a hlavne ked si bola prechladnuta uzline trva par dni kym sa zmensi.😉

erika26
5. dec 2016

Ahoj aj ja to mávam keď som prechladnutá býva to z nádchy môže ti to zatekat do krku a ani nevieš a máš hrču. Skus si nahrievat alebo priložiť teplý uterák, prípadne urobiť obklad z octanovej masti tak na 2-3hodiny, pár krát denne ale ak ti to nezmizne a lebo sa nebude zmenšovať choď k lekárovi
@sara432

sara432
autor
5. dec 2016

@erika26 dakujem...nie je to velka hrcka iba vcera som si ju zbaddala. Mam tiez cudny pocit v krku ako keby som tam nieco mala...

sara432
autor
5. dec 2016

@mirkamirko0809 nie je velka a dufam ze ani nebude. A dakjujem.

dilino
5. dec 2016

@sara432 no šak kto nezažil nepochopi nikdy nevieme čo nás v živote postretne a preto mať podporu je vždy dobré

sara432
autor
5. dec 2016

@dilino veru.

lenkaemka
5. dec 2016

@dilino a jak to mi máme vedieť z poza obrazovky? Treba isť k doktorovi a nie sa tu pytať hovadiny. Ty karma

sara432
autor
6. dec 2016

@lenkaemka akceptujemm vaš názor, ale slusne som sa opýtala.

dilino
6. dec 2016

@lenkaemka tak že rezeň jej zaskočil take nepiš a len aby sa ta zloba neobratila proti tebe lenže taku ako ty zbytočne komentovať zaujimave každý komentar je tu normálny len tvoj je vysmešny skôr ako niečo napišeš si to premysli a nie raz ked najmenej čakaš tak sa to obrati proti tebe a ty si karma nie ja.

sara432
autor
6. dec 2016

Dnes som bola u doktorky a povedala mi, ze je to uzlina zo slin..mam si to potierat octanovou mastou alebo ciernou a kde by sa to zväcsovalo, mam prist.
Aj tak sa bojim..dufam, ze to prejde.

lenkaemka
6. dec 2016

@dilino počujte vážena. Vy alebo niekto iny mohol mať iný problem čo sa tika hrčky v krku tak treba strašiť ludi hneď hej? S fleku treba napisať že rakovina uzlin!! Nie je hrčka ako hrčka...dovi dopo

lenkaemka
6. dec 2016

@sara432 ano slušne ale mi ti tu hrčku nevidime...takže zbytočne. Nie je hrčka ako hrčka

sara432
autor
6. dec 2016

@lenkaemka ano a preto som bola u doktorky a povedla mi ze tam mam uzlinu zo slin. Mam si topotierat a kde nebude lepsie mam ist k nej. Poviem vam to tak asertivne . Ak mi neviete dat radu, tak prosim nekomentujte. Dakujem.

lola61
6. dec 2016

Sara432 potom daj vedieť či ti to zmizlo ja mam takých uzlín na krku možno aj 7 všetky su do 1cm bola som s tým na usg. Tiež nie som veľmi spokojná ako lekári k tomu pristupujú zatial si to sleduj a daj vedieť čo a ako dalej 🙂

sara432
autor
6. dec 2016

@lola61 dám no ja by som saa zblaznila. Ja tiez niesom spokojna ako mi to vysetrila, ale dufam ze to zmizne. 🙏 drzte mi palce.

lola61
6. dec 2016

No pozri sa robím čo môžem behám kade tade a tí lekári nejako k tomu pristupujú ako keby sa nič nedialo :( aj ja tebe 🙂

lenkaemka
6. dec 2016

@sara432 tak! Treba isť ku doktorovi ...nie sa tu pytať. Neviem či ste porozumeli čo som vam pisala

lola61
7. dec 2016

lenkaemka ja behám s tými uzlinami už skoro 10 rokov a oni hovno robia, nevedia že z čoho to môže byť , proste nevedia. Aj opuch sa mi spravil na krku a tiež nevedeli nič k tomu povedať takže rozumieť ťa rozumieme len ty si tiež prečítaj čo píšeme my ! konkrétne ja, že s tým behám a nikto nič nevie.

dilino
7. dec 2016

@lenkaemka nikto nikoho nestrašil čitajte čo mate čitať a nie hlúposti

sara432
autor
8. dec 2016

@lenkaemka ja som vas rozumala, als nebude s vami o tomto diskutovat.

gabika0825
30. okt 2018

Ako to dopadlo? Tá hrča ti zmizla?