Hrčka na krku

15. feb 2024

Ahojte, dnes som si nahmatala hrcku na krku konkrétne ako začína línia vlasov. Je nepohyblivá a na dotyk bolestivá. Mala som ju tam už minulý týždeň ale vtedy nebolela len som ju postrehla ale zabudla som na ňu a dnes už ráno som sa zobudila že bolí. Môže mať tak pol cm. Prosím vás povedzte mi že preháňam alebo niečo ale úplne mi ho nahnalo strach lebo pán google mi samozrejme ako alternatívu ponúkol aj rakovinu…čo mám robiť alebo čo to môže byt? Ďakujem

bublinka1426
15. feb 2024

smer lekar, moze to byt uzlina, nebola si chora teraz dakedy? poslu ta na sono krku...ak poziadas.

autor
15. feb 2024

@bublinka1426 naposledy v januári začiatkom som mala Covid

bublinka1426
15. feb 2024

pozri moze a nemusi. lekar ta posle na sono, tam ti potvrdia
ak je to lymfaticka, ta ta by sa mala zmenssit .
mne povedali ze je zle ak hrcka sa nezmensuje.
bezne sa Luzlina zmensuje a zvacsuje.

blonde_bella
15. feb 2024

K lekárovi okamžite.

bublinka1426
15. feb 2024

vzadu za usami ako zacinaju vlasy mala som aj ja, raz je raz neni, ze uzlina a reaguje na svinstvo v tele.
zle je, ked to nemizne vobec. a ostava
pre pokoj duse smer tvoj lekar=> vymenny na UTZ uzlin na krku..
drzim palce🍀

tatiana149
15. feb 2024

Môj 13 ročný syn má na krku dlhodobo roky hrčku. Už niekoľko rokov s ním chodím každé 6 mesiace na prekontrolovanie. Rovno mi robia kadejaké testy. Môj má také uzliny. Ale každý kotrolu sa kontroluje veľkosť, tvár a všelijaké parametre. Zatiaľ je to neškodná uzlina. Ale treba byť na pozore stále. Jemu ale uzlina nemizne, zistili mu , že keď bol malý tak prekonal chorobu toxoplazmu a tá zanecháva uzliny. Mali by ste to dať skontrolovať pre pokoj

ankare
15. feb 2024

To bude asi uzlina.