Ahojtee prosim vas priatelovy som nasla na krku hrcku minuly rok vo february asi po troch dnoch dostal ovcie kiahne a bol u doktorky ktora mu povedlaa ze to je v poriadku ale zevraj to je taka dedinska doktorka( ktora hrcku skontrolovala iba hmatom) taka ze to ma celkom aj na haku.. a ja ho stale presviedcam ci sa nemoze dat vysetrit u nejakeho doktora aj s nejakou vacsiou kontorolou a vzdy ako na to pride tema tak uplne to preskoci a vobec to nechce riesit, vobec sa to nezmenilo a je vidiet iba ked sa otoci do strany, vobec ho to neboli a je dost mlady ma 24r moze to byt z tych kiahni? 1. Fotka je pred fotena rokom okolo 15marca a 2. Pred tyzdnom (momentka🙄)
Zrejme mu zostala uzlina. Presne na tomto mieste len na druhej strane mám aj ja. Na sone povedal,že ide o reaktívnu uzlinu,ktorá bude reagovať na akúkoľvek chorobu a môže sa zväčšiť, no stratiť sa už zrejme nestratí
uzlina. Casto sa zvacsi pri chorobe, alergiach. Casom by sa mala zmensit, ale su ludia, ktorym zostane alebo sa zmensi minimalne. Ja ju tu tiez casto mavam vybehnutu. Pre pokoj duse ho moze dr. poslat na kontrolne sono.