Ahojte asi týždeň dva dozadu sa mi zo dňa na den urobila asi taka 0,5 cm hrcka na kolene, asi ako hrášok. Je mala tvrda a pohybliva, beha mi pod prstom zo strany na stranu. Nezdá sa mi že by sa nejak zvačšovala ale aj ma už boli koleno. Tedansom 2 mesiace po porode a bolia ma všetky klby trocha ale toto koleno najviac. Mate skusenost s niečím podobnym? K dr idem 28.10. 🙂 zelene je gulička a červené kde ma boli
@dominica27 ja mam tiez na oboch kolenach, je to gangliom ,,ukazala som to obvodnej a neriesim to ozaj som s inymi zavaznymi vecami chodila ale toto je nepodstatne pre mna
@andrea_prestastna a tiez sa ti to urobilo len tak?
@dominica27 ano mam to aj na zapasti to mam od zakladnej skoly a v kolenach postupne, moja babka mala na zapasti tiez buchla si potom s valcekom a prasklo to, chirurg povedal ze to je ok
@dominica27 aj ja som to mala aj na zápästí.Ak to je gangliom mne ho vytiahli striekačkou, ale spravil sa znova.Byva to z presilenia mne sa spravil na zápästí po posilovni.Staci, keď pôjdeš k obvodnej a nasmeruje Ta
Ahoj ako si dopadla? Bol to ganglion? Moja 12r dcera ma presne takú tvrdú pohyblivú hrcku na kolene na opačnej strane a bolia ju rovnaké miesta ako si zvýraznila. Zajtra idem riešiť dr, ale pravdu povediac, zalial ma pot…
pytat sa k ortopedovi