Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či ma niekto skúsenosť s tvrdou nepohyblivou hrčkou na kľúčnej kosti, vyzerá to ako nejaký kostny vyrástok môže mat 1cm, len tento týždeň som si to tam všimla, nemyslím si že to tam predtým bolo.
@lola1308 ja mam kostny výrastok na klucnej kosti a nevedia prečo, či to je od narodenia alebo len pár rokov. Ja som si to nasla pred par rokmi. Je to tvrdé nepohyblive na klucnej kosti. Nemali ste niekedy zlomenú kľúčnu kosť možno ako dieťa? Zájdite s tým k obvodnej pošle vás s tým na vyšetrenie, rng. Držím palce nech to dobre dopadne
@lenny04 prosím vas viete mi opísať ten vyrástol?ja mam niečo podobné asi
Dobrý deň, skúsenosť bohužiaľ nemám, predpokladám, že to môže byť všeličo od uzliny, podkožného tuku až po vážnejšie diagnózy. Dokonca aj niektoré nádory prsníka sú lokalizované až v oblasti kľúčnej kosti, ale samozrejme len výnimočne a netreba sa ľakať. Asi ti tu veľmi nepomôžeme, lebo ak by aj niekto mal skúsenosť, nemusí to byť to isté, čo máš ty. Ak to do pár dní nezmizne, pre istotu choď k lekárovi, nič za to nedáš a aspoň budeš kľudná 🙂 Dúfam, že je to len banalita! 🙂