Hrčka na chodidle pri prste

nikina17
19. okt 2015

Baby,viete mi niekto poradit? Od vcera mam na chodidle pri prste(ako zacina prst) malu hrcku. Volnym okom ju nevidno,da sa len nahmatat. Koza je taka ista,ziadne zacervenanie. Najprv ma to bolelo len pri zatlaceni hrcky. Bolest vystrelovala az do prsta-druheho(ukazovak,neviem ci tak mozem nazvat aj prst na nohe 😆 ) Dnes ma to uz bolelo aj pri chodzi v topanke. Nie je tam ani pluzgier,nie je to ani kurie oko ci bradavica. Nema to ziadnu farbu,nevidno to iba dotykom taka akoby tvrda bolava hrcka. Co by to mohlo byt? Kam s tym na vysetrenie?

nikina17
autor
19. okt 2015

Nikto ste nic podobne nemali?

gapre
19. okt 2015

moze to byt nejaky vyrastok,skoc k svojmu obvodnemu lekarovi,posle ta asi na chirurgiu.Mne tam nieco len pichol injekciou,ale uz si nepamatam co, bolo to strasne davno 🙂

nikina17
autor
20. okt 2015

@gapre dakujem. Jedna baba mi pisala,ze jej sa takymto sposobom prejavila unavova zlomenina. Asi budem musiet skocit k dr.lebo neviem. Akurat uvidime ci ma s tym posle na chirurgiu ci ortopediu. Kazdopadne boli to ako slak 😕

gapre
20. okt 2015

hmm to som este nepocula.V kazdom pripade drzim palce a daj vediet co to bolo 🙂

nikina17
autor
21. okt 2015

Tak dnes som bola u svojej dr.pre kartu a vymenny listok na chirurgiu. Sestricka mi vravi,ze:"ved pockajte,nikoho tu nie je len jeden pan u pani doktorky. Uz ked ste tu tak jej to ukazte." Lahla som si,postlacala mi to,popozerala a vravi:"viete co to je? Zrazenina,praskla vam zilka 😆😆😆😆 inak aj v ociach mam popraskane aj na stehne. Dala mi mast a lieky Tramal a askorutin na tie cievky. Takze o tyzden kontrola. Celkom dobre som obisla 😆😆

nikina17
autor
21. okt 2015

Pardom,nie Tramal, ale Traumel 😆

pasulka
2. okt 2017

@nikina17 ahoj nikina, mne sa tiež urobila presne taka hrčka ako opisuješ, presne pri koreni prsta - aka nahoda - tak som hladala na nete...neznašam chodiť po lekaroch, preto skusim aj ja tu mast, môžeš mi povedať, približne za ako dlho ti to prešlo? možno mam niečo ine, ale najprv toto skusim, len aby som to nenatierala pol roka a nič :D dakujem

nikina17
autor
23. okt 2017

@pasulka ahoj, no mala som to asi 2 týždne, ale noha má pobolievala aj pri silnejšom zatlačení. Veľmi pomohol ten krém. Tento rok som to mala opäť, ale už som hneď kremovala.