Hrčka medzi stehnom a slabinami. Poradíte?

esternester
7. máj 2015

Dobrý deň 🙂 Mám taký problem :/ nahmatala som si hrcku medzi vnutornym stehnom a slabinami :/ Trochu boli a na povrchu koze mam akokeby taku malu modrinku alebo zafarbenu kozu :/ Mali ste to niekto? Predom za ochotu velmi pekne dakujem 🙂

ruthike
7. máj 2015

Mohla si sa udriet blizko uzliny a mas to teraz zdurene a modrinovate. Ak sa to do dvoch tyzdnov neupokoji (ak sa to zacne scvrkavat tak dobre), ale sa to zacne zvacsovat tak by ta tvoj obvodak mal poslat na odber vzorky.Najskor sa to samo vstrebe

oli18
7. máj 2015

Poznám podobný prípad, preto ti ja doporučujem lekára a jasnú diagnostiku. Rozhodne sa nedaj odbiť vyšetrením hmatom. Samozrejme, ak to nevieš, od čoho to môžeš mať.

gita17
7. máj 2015

skus gafrovu mast, ja som take mala pod pazuchou, lekar mi to odporucil a zabralo to

chichua
8. máj 2015

Ak ti to nezmizne,tak chod za doktorom. Ja som mala take hrcku pod krkom a tiez tam ako pises a u mna slo o toxoplazmozu.

marca12
1. dec 2018

Poradite mi prosim,k akemu lekarovi ist s touto bolestivou hrcou? Za dva dni je obrovska,pri chodzi boli. Tesne oblecenie nenosim,nohavicky pohodlne bezsvove,hygiena kazdy den. Nikdy som to nemala navyse vcera som dostala menstruaciu a tampony moje telo neznasa. Treba ist k obvodnej alebo ku gynekologovi? A on potom posle na chirurgiu?