Dobrý deň 🙂 Mám taký problem :/ nahmatala som si hrcku medzi vnutornym stehnom a slabinami :/ Trochu boli a na povrchu koze mam akokeby taku malu modrinku alebo zafarbenu kozu :/ Mali ste to niekto? Predom za ochotu velmi pekne dakujem 🙂
Poznám podobný prípad, preto ti ja doporučujem lekára a jasnú diagnostiku. Rozhodne sa nedaj odbiť vyšetrením hmatom. Samozrejme, ak to nevieš, od čoho to môžeš mať.
skus gafrovu mast, ja som take mala pod pazuchou, lekar mi to odporucil a zabralo to
Ak ti to nezmizne,tak chod za doktorom. Ja som mala take hrcku pod krkom a tiez tam ako pises a u mna slo o toxoplazmozu.
Poradite mi prosim,k akemu lekarovi ist s touto bolestivou hrcou? Za dva dni je obrovska,pri chodzi boli. Tesne oblecenie nenosim,nohavicky pohodlne bezsvove,hygiena kazdy den. Nikdy som to nemala navyse vcera som dostala menstruaciu a tampony moje telo neznasa. Treba ist k obvodnej alebo ku gynekologovi? A on potom posle na chirurgiu?
Mohla si sa udriet blizko uzliny a mas to teraz zdurene a modrinovate. Ak sa to do dvoch tyzdnov neupokoji (ak sa to zacne scvrkavat tak dobre), ale sa to zacne zvacsovat tak by ta tvoj obvodak mal poslat na odber vzorky.Najskor sa to samo vstrebe