Ahojte maminky,aj nemaminky,som zúfalá a prvé čo ma napadlo poradit sa tu na koníkovi! Hned Pod prsiami medzi rebrami mám už asi zhruba 1 rok malú guličku (hrčku) zystila som to ked som otehotnela s malým synom,ale nejako som tomu počas tehotenstva nevenovala pozornost,ani nebolo treba,nebolelo ma to ani mi to nejako neprekážalo,proste som myslela že to mám len niečo čo tam má byt!!!
Ale teraz po takom čase som akosi začala tomu venovat pozornost od kedy sa dost zadýchavam,moja dcéra je po operácii má sádru a dost sa namáhammzdvýham ju a od kedy som začala vynakladat takúto zátaž tak sa strašne zadýcham a zle sa mi dýcha,tak ma hned napadlo či to može súvisiet s tou hrčkou!!! Mal s týmto už niekto skúsenost? Je potrebné to vybrat von? Lekárovi samozrejme pojdem,ale bojím sa čo bude nasledovat,ak má niekto skúsenost napíšte!!!!
utekaj k doktorovi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Skús si zájsť k lekárovi a neriešiť takéto veci na diskusných fórach, aj dobre mienená rada, ktorú si tu prečítaš ti môže uškodiť.... A myslím, že ani žiadny lekár by si netrúfol takúto vec diagnostikovať na diaľku, ani na základe skúseností s inými pacientkami. Tak držím palce, aby to nebolo nič vážne.
Môj muž má presne to isté čo popisuješ. Bol s tým u lekára a povedal mu, že ak sa mu to nezväčšuje a nespôsobuje mu to vážnejšie problémy tak to nemusí ísť ani von. Pravdepodobne je to nejaká neškodná tuková hrčka. Tiež sa ľahko zadýcha. Tú hrčku tam má už viac ako 7 rokov, teda aspoň odvtedy čo na to prišiel, a povedal že už si na ňu zvykol. ale asi bude lepšie keď sa ti na to lekár pozrie aby si mala istotu. Pokiaľ sa ti nezväčšuje alebo obzvlášť nerobí problémy, tak to budeš mať asi to isté.
Mam presne na tom mieste tukovu hrcku, uz od puberty. Je stale rovnako velka, neboli, len tam je. Tiez mi lekar povedal ze sa to nechava tak. Inak ze vraj to miesto je uplne typicke, ze to tak ma vela zien.
Podla mna na 99,9perc. to s tym zadychavanim vobec nesuvisi...
okamzite smer doktor!!!