Dobrý deň chcem sa spýtať mam pod hrudnou kosťou hrcu ako golfová loptička...je to rvrde a ked lezim na bruchu na tráve tak ma to tam tlači uz aj podprsenka mi vadí na tom mieste mam sa báť alebo niečo ide.lebo a strach co to je už to tam mam dlhšie sem tam ked si dam mliečne tak ma to trosku boli ďakujem
@mimi127373737 myslíte že by to bolo niečo také nikdy som to nemala len asi až po pôrode alebo niaky tuk no neviem
@veronika01992 niekde som o tom čítala nie je to nádor len treba ist k lekarovi a liečiť to. Netreba myslieť furt na najhoršie. 😊
Alebo to bude proste len processus xiphoideus hrudnej kosti, ktory bol tehotenskym bruchom predsunuty a odvtedy prominuje...🙄
@stella122 len to mi normálne vadi ked si dm mliečne ma to boli
@zenazaba uz ste o tom počuli??
@veronika01992 neries to na koniku, ale cim skor utekaj k odbornikovi.
Drzim palce, aby to nebolo nic zle 👍
@veronika01992 ja mam takto prominujuci pr.xiphoideus po tehotenstve. Bolest po mlieku moze byt skrz to, ze mate mozno intoleranciu a v tom mieste sa nachadza zaludok.
@veronika01992 na uplnom konci hrudneho koša, v strede pod prsiami je taká vystupujúca kosť . ja som si ju raz nahmatala pri ležaní a v panike som volala mojej dr, že tam mám nehybnú hrču 😀 ma pekne vysmiala, keď som prišla ku nej na vyšetrenie a ona mi potom ukázala anatómiu hrudného koša skoro som sa tam od hanby pototo...každopádne chcem Ťa iba upokojiť a opýtať sa Ťa, či to nie je náhodou aj u Teba tá vystupená kostička pod prsiami 🙂
@banderaska29 to je ten spominany processus xiphoideus.
@banderaska29 neuveríš ale je to ona teda spon mi to tak povedal aj sused lebo aj on ju má a môj manžel zase nie
@zenazaba ja som tiež na to myslela ale nemavala som také ťažkosti zo zaludkom
Aj ja to mam, dlho... Raz som to spomenula obvodacke, vraj sa nemam sledovat😜. Povedala som si, ze keby to bolo zhubne, mam uz po takom case aj iny problem. Tak sa na to spolieham, klopklop.
@veronika01992 je to isto ten vybezok, aj ja tom mam od tehotenstva strasne vystupene. Nebola som s tym u dr ale viaclrat som bola na rtg aj na magnetickej kvoli inym veciam a k hentomu sa nikto nevyjadril takže to je ok. Inak ja niekedy keď sa divne zoznam tak az krc dostanem na tom mieste ,normalne akoby sa mi rebrá zasekli doseba
@veronika01992 no tak vidíš..... bude to to 🙂
ja som potom tiež prišla domov od doktorky a hmatala som môjho muža a - neuveríš - aj on ju tam má 😀
@veronika01992 ahoj Veronika ja som si tiež nahmatal 1cm pod hrudnym Kosovo hrcu ako to ma sused ?
@neymarjunior11 no muz
@veronika01992 ja žijem v Uk a dnes som bol s tym u lekára lebo som si to vcera vsimol. Hned ma objednal na nejaky uktrazvuk a krv ci to nieje rakovina. Takze tak...