Ahojte chcem sa vás opýtať jeden čas keď som prišla domov z roboty sadla som si som cítila že ma niečo bolo na zadku potom som si nahmatala medzi polkami na pravej strane tak akoby od vnútra niečo také tvrdšie ale nie až dole pri konečníku toto je vyššie ako začína zadok tak trošku nižšie...prešla už daka doba a pri sedení ma to uz neboli ale niekedy cítim akoby ma to bolelo keď chodím alebo ani to neviem vysvetliť poriadne není to bolesť ktorá by ma obmedzovala...a navyše na Tom mieste kde mám ten hrbolcek čo si tam cítim mám také fialové akoby modrinu...ale keby to bola niaka modrina už by mi to prešlo...neviete čo by to mohlo byť?
Fotku samozrejme pridať nemôžem keďže.da.to nachádza na takom mieste
A presne na toto mas lekara...
@veronika1681995 hemoroid?
@pribinak hemoroidy sú väčšinou pri konečníku nie? Toto hneď tak navrchu ako začína rit
@veronika1681995 ja som tak mala cca pred rokom, bol to abses, odkladala som to skoro dva mesiace, nakoniec som skoncila na zakroku v nemocnici
Nesedela si na niecom chladnom? Mne sa to stava vtedy. Neviem preco, ale v detstve sme to.u hovorili prechladnuta krv... niekedy to mam na lici
@zorkahorka neviem takto povedať možno aj áno...neviem...
@zorkahorka mavas tam aj taký fialový fliacik akoby???
Sinus pilonidalis. Ked zahnisa, bude to sinus pilonidalis abscedens a bude to treba narezat, otvorit, evakuovat hnis, dat drenik, preliecit, mozw sa to opakovat, vtedy je nutna operacna liecba
@mimi3008 presne takto som to v tejto postupnosti mala, ja som isla na poslednu chvilu, odporucam riesit to v pociatkoch
môže to byť absces, smer - lekár
@veronika1681995 to neviem, ci fialove. Nikdy som si to nepozerala, ale ked som to mala na lici, nebolo to farebne. Len podkozna hrcka
@veronika1681995 ahojky,chcem sa spýtať ako to dopadlo, bola si u lekára? Ďakujem
@veronika1681995 na oko to nieje vidieť len keď si prstom tam tlačím hmatam je to cítiť