Hrča na sánke

simona966
29. mar 2019

Dobry vecer, prosim o radu skusenost viem ze nieste zubari ani doktori ale chcem pocut mozno nazor skusenosr vasu... Pred necelym rytdnom a pol som nacstivila zubara s tym ze mam bolavy zub a hrcku na sanke sprevadzanu ze ked sa jej dotknem cítím tlak v zube... Zubarka sa vyjadrila ze je to zapal ale vzhladom k tomu ze som tehotna neriesila to ziadnymi tabletkami ani nic zub mi otvorila a povedala ze hnis mi bude vychadzat... Vychadza vekmi pomaly... O tyzden kontrola aj som bola... Stazovala som sa te ta hrca je tam furt a bokestiva povedala ze to je nic... Chcem sa spytat ci sze niekto nieco podobne tazil aleno ako to riesil dakujem za kazdu rafu

silvia92
31. mar 2019

@simona966 ja som mala tiež hrcku ale zubár ma hned poslal do ba len neviem názov tej kliniky. ...niečo sv.Alzbety tuším. Tam mi robili rentgen aj Sono a bola to len uzlina ale treba to skontrolovať poriadne.

katrin21
31. mar 2019

Ak si už tehotná napríklad v poslednom trimestri tak určite by som si vypýtala aj antibiotiká ktoré môžeš ako tehotná už v tomto štádiu brať a určite predstavujú menšie riziko ako zápal v zube ktorý naozaj je veľmi nebezpečný a určite nerobí dobre ani bábätku čiže antibiotiká považujem za menšie zlo a rozhodne sa poraď aj s iným zubárom. Poznáš viac názorov ale zápal z hnisom nie je sranda aby si ešte nedostala brutálny zápal okostice.